„Армията" виси с лиценза

Ръководството на ЦСКА не е направило нищо от предписанията, които са му дадени още в началото на календарната година

„Армията" виси с лиценза

Стадион "Българска армия" може и да не получи лиценз за новото първенство. Поне на този етап ръководството на ЦСКА не е направило нищо от предписанията, които са му дадени още в началото на календарната година.

Това е странно предвид факта, че клубът преди 3 месеца най-после взе базите си. От Борисовата градина обаче се оправдават, че административни пречки не им позволяват да извършат плануваните ремонтни дейности.

Все пак те са неизбежни, ако ЦСКА иска да домакинства на своя стадион в мачовете от А група през идното първенство.

За евротурнирите е ясно отдавна, че ще се използва националният стадион "Васил Левски". Едно от изискванията към клуба е да осигури видеонаблюдение на всички входове на "Армията".

Това вече е направено от други два столични клуба - Левски и Славия. Трябва да се подменят и седалките в сектор Г, които са почти изцяло изпочупени.

Общата инвестиция, която трябва да направи ръководството на ЦСКА, за да осигури лиценз на стадиона за А група, възлиза на около 120 000 лева.

Сумата не е голяма, но явно е проблем за ЦСКА и това е причината нито едно от предписанията на комисията да не е изпълнено до момента.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки