Сензациите в пресата: ЦСКА подготвя трансферен удар, 1 млн. евро дълг мъчи „червените”

1 млн. евро дели Левски от полски нападател

Сензациите в пресата: ЦСКА подготвя трансферен удар, 1 млн. евро дълг мъчи „червените”

„Тема спорт”: ЦСКА подготвя трансферен удар
ЦСКА подготвя трансферен удар, евентуалната реализация на който ще бъде сделка номер 1 през лятото в А група. Всичко обаче ще стане ясно на 1 юли. Точно това е датата, на която ще се разбере дали ЦСКА ще получи Възможност да привлече набелязания футболист, с когото Вече е договорил личните му условия. От "Армията" не желаят да обявяват името на играча, първо, защото още нищо не е сигурно, тъй като всичко зависи от трети клуб, и второ, защото се опасяват, че някои "доброжелатели" ще опитат да попречат на трансфера.

"Тема Спорт" разбра, че става въпрос за млад нападател, който е национал на своята страна. За правата му ЦСКА е готов да плати много сериозна трансферна сума. Червените работят отдавна по сделката, но опитват да предотвратят изтичането на информация. Ако всичко приключи положително, Стойчо Младенов без съмнение ще разполага с най-добрата атака в А група през новия сезон и ще има желаната вариативност.

"Всичко ще се реши на първи юли. Нещата не зависят от ЦСКА, а от друг клуб. Така че трябва да изчакаме. Иначе играчът вече е приел условията, които са му предложени като заплата и бонуси. Ако ситуацията се развие благоприятно, ЦСКА със сигурност ще плати договорената сума и ще привлече футболиста. Важно е да се уточни, че трансферът не зависи от това дали Мораес ще бъде продаден", заяви пред „Тема Спорт" един от двамата мениджъри, които работят по сделката. Той поясни, че единствено Стойчо Младенов и двамата собственици на ЦСКА знаят името на футболиста и ако изтече информация, то ще бъде само от някой от тях.

„Меридиан мач”: 1 млн. евро спира Левски за полски нападател
Левски е на път да се размине с попския нападател Аркадиуш Пиех, научи „Меридиан Мач". Таранът попадна в полезрението на „сините", които пробват да го привлекат, но трансферната сума е повече от сериозна. От клуба му Рух (Хожув) искат около 1 млн. евро за правата на звездата си. От „Герена" пък нямат възможност и намерение да извадят подобна сума. Все пак трансферът е въпрос на още преговори, при които има минимален шанс двете страни да стигнат до споразумение. На този етап обаче полякът остава далеч от София, въпреки че мениджърът му потвърждава за сериозен интерес от Левски.

Пиех определено не впечатлява с физическите си данни. Макар да се изявява като централен нападател, той е висок едва 171 см. В кариерата си той може да се похвали с 1 мач за националния отбор на Полша.

След като почти сигурно Пиех се разминава с Левски, на „Герена" днес чакат отговор от трансферна цел №1. Както е известно, в петък треньорът на „сините" Илиан Илиев анонсира, че клубът има в полезрението си „млад нападател от силен отбор". Днес въпросният играч трябва да даде отговор дали приема офертата на Левски. Ако той откаже, на „Герена" имат два   резервни варианта, с които са готови да финализират преговорите в близките дни.

„7 дни спорт”: 1 млн. лв. дълг мъчи ЦСКА
ЦСКА трябва да плати близо 1 милион лева до седмица. На 30 юни е последната дата за червените да изчистят част от разсрочените си дългове. Най-много са парите за тримата бивши играчи на клуба Павел Виданов, Кристиан Тибони и Фабрицио Грило. Общата сума на финансовите претенции на въпросните играчи възлиза на около 400 000 лева.

В края на месеца е падежът и по дълга към Черноморец. „Титан" има да дава 344 000 лева по сделката за Мишел Платини. Трябва да се платят и други стари задължения, с които сумата стига до около 1 милион лева. Има опасност обаче клубът да получи забрана за картотекиране на нови футболисти, ако собствениците не изчистят въпросните дългове. ЦСКА продължава да се мъчи със стари задължения, като шефовете взеха мерки с намаляване на заплатите. Заради тях Титаните гледат да минат метър по всякакви плащания - най-вече около селекцията, която е само от свободни агенти.

Пари отиват само за комисиони. Наскоро червените смениха лагера в Холандия с далеч по-евтина дестинация - Турция. Най-много обаче страдат играчите, треньорите и служителите на Армията, които с месеци не получават заплати заради натрупаните дългове. На Армията се надяват, че все пак ще съберат парите и ще изчистят неотложните задължения.

Димов: Показахме как се постигат резултати

Капитанът на Черно море говори след успеха с 4:0 над Лудогорец

Дерменджиев: Някои футболисти не мога да ги позная (ВИДЕО)

Наставникът на Лудогорец беше много критичен след загубата с 0:4 от Черно море

Илиан Илиев: Следващият ни мач е най-важният (ВИДЕО)

"Моряците" гостуват на ЦСКА в ключов сблъсък за второто място

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Ботев (Пд) обяви нов шеф в клуба

Стефан Попов с ключова роля на "Колежа"

Зона София спечели четвъртото издание на “Турнир на талантите”

Бояна домакин на надпреварата

Кой гол ще бъде определен за номер 1 във финала за Купата? (ВИДЕО)

Вижте кандидатите

Кабаков свири ЦСКА - Черно море

Двубоят е директен сблъсък за сребърните медали

Локо (Пд) и Ботев (Пд) в битка за белгиец от Етър

Карсела следен и от клубове от Унгария и Словакия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки