Ивайло Петев за жребия в ШЛ: Изтеглихме късата клечка

„Исках в първия мач да сме гости, но не можем да направим нищо”, коментира наставникът на българските шампиони

Ивайло Петев за жребия в ШЛ: Изтеглихме късата клечка

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев коментира тегленият днес жребий в Нион, който отреди шампионите на България да се изправят срещу хърватския Динамо (Загреб) във втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

„Малко къса дойде клечката в жребия. За мен това бе най-сериозният и най-трудният отбор в нашата група. Ние определено сме наясно какъв отбор стои срещу нас, но шансовете ни остават 50 на 50 и ние ще се опитаме да ги използваме.

Не сме обречени, разбира се, че ще се опитаме да ги отстраним и ще се борим докрай”, допълни специалистът. „Ще използваме доколкото можем (пристигащият днес нов футболист) Франк Гуела, който е шампион с Динамо Загреб.

Ще видим дали той може да каже нещо по-подробно за техния отбор. Имаме достатъчно време обаче да разузнаем своя съперник, програмата ни за лятната подготовка няма да бъде променяна.

Естествено, ще насочим вниманието си върху предстоящия мач”, каза още Ивайло Петев в ефира на „Дарик”, след което бе запитан дали фактът, че в първия двубой разградчани са домакини е добър или пък лош за българските шампиони.

„Не знам дали това е добро или лошо нещо за нас. Аз лично предпочитах да гостуваме в първия двубой, но това е – жребий, нищо не можеш да направиш.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки