Пет нови попълнения почнаха подготовка с Ботев (Пд), трима чужденци са на проби (+СНИМКИ)

Трима нови обеща Феро, Асен Караславов е в Германия и пропусна първото занимание

Пет нови попълнения почнаха подготовка с Ботев (Пд), трима чужденци са на проби (+СНИМКИ)

Завърналият се в А група Ботев (Пловдив) започна лятната си подготовка под тепето.

За първо занимание с „канарчетата” се появиха досегашните играчи на тима Христо Иванов, Ангел Рахов, Ивайло Димитров, Мариян Огнянов, Йордан Христов, Петър Атанасов, Тодор Неделев, Росен Андонов, Лазар Марин, Лъчезар Ангелов и Радослав Терзиев.

Новите попълнения Иван Цветков, Станислав Костов, Костадин Дяков, Ернестас Шеткус и Рубен Палазуелос също са на линия на стадион „Пловдив”, предаде кореспондентът на Novsport.com в Пловдив.

Асен Караславов е в Германия, за да се раздели с досегашния си клуб Гройтер Фюрт и да си стегне багажа за България. Затова той пропуска първото занимание.

На проби са трима играчи – Горан Тодорчев (македонски вътрешен халф с български паспорт, играл е в Работнички, Осиек и Интер Запрешик) бразлиецът Нунес Гонзалес дос Сантос -Нунес (халф)  и младият Диего от Чавдар (Етрополе).

Над 500 фенове на "канарчетата" се събраха на стадион "Пловдив" още преди началото на първата тренировка на тима. По време на самото занимание над 3 000 пожелаха късмет на Ботев и оказаха подкрепа още в началото на сезона.

Спортно-техническият директор на клуба Александър Александров обяви, че е уредил още един съперник за контрола на лагера в Австрия, но не пожела да разкрие името на отбора, защото чака официално потвърждение.

До края на седмицата ще ясно и кой е основният спонсор, който ще подкрепя Ботев. Неговото име ще стои на фланелките през новия сезон.

Изпълнителният директор Ангел Палийски увери, че първият домакински мач на тима в А група ще се играе на стадион "Христо Ботев". Още утре (вторник) ще бъде поставена новата тревна настилка на терена.

Галерия от първата тренировка на Ботев (ПД) за сезон 2012/13 вижте ТУК!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки