Феновете на Левски към ръководството: Гаврите се с фланелката, няма да купуваме този екип!

Сините привърженици обвиниха в безхаберие шефовете, предложиха свой вариант за нов екип, вижте снимки

Феновете на Левски към ръководството: Гаврите се с фланелката, няма да купуваме този екип!

Феновете на Левски възроптаха срещу новите екипи на отбора за сезон 2012/13. Според Фонд "Сектор Б" ръководстово на клуба върши пълно безобразие, не се съобразява с мнението на привържениците и допуска огромна грешка с дизайна на новите фланелки.

Сините фенове предлагат свой по-подходящ според тях вариант за нов екип на клуба. Ето какво пишат те:

"Продължава традицията ръководството на ФК Левски да върши по свое усмотрение безобразия, абсолютно и тотално да игнорира гласа на привържениците. Разбираме да се касае за трансфери, селекция, лагери, чартъри и други спортно-технически аспекти, но тук става въпрос за нещо, в което феновете трябва да имат първостепенно значение, ако не и най-важното!

Искаме да попитаме кой, как, защо и на какво основание е решил да премахне от фланелката на Левски Л-то върху сърцето, с което играем от повече от 50 години? Кой реши на своя глава да отнеме идентичността на ФК Левски, традицията, кой реши да премахне Л-то, което правеше Левски абсолютно уникален не само в България, но и в Европа и света! Питаме и искаме този човек да излезе и да каже: "Аз бях!"

Искаме да попитаме кой превърна фланелката на Левски в рекламен битак и грозен уличен билборд. Приветстваме инвестициите в Левски и спонсорските договори, но това, което сте направили върху свещената синя фланелка е абсолютно недопустимо и неприемливо на никаква цена! Доколкото сме запознати, грандове като Манчестър Юнайтед, Челси, Байерн Мюнхен, Милан, Интер, имат стократно повече спонсори от Левски, но това не ги е накарало да щамповат всичките им имена върху фланелката и да я превърнат във вътрешна страница на вестник. 

Уважаеми ръководители, така и не разбрахте през годините, така и не се научихте, не си взехте поука, че вие НЕ разбирате от маркетинг. Вие сте абсолютно несъстоятелни в това да създавате и продавате артикули с марката на ФК Левски. Доказателство са стотиците застояла "продукция", която от години опитвате да ни пробутате и която никой истински фен и на никаква цена не би закупил от вас. Защото сте доказали, че сте свръх некомпетентни да произвеждате каквото и да е качество с марката на ФК Левски. ФК Левски разполага със сайт, който е толкова смешен и жалък, че не приляга дори на отбори от четвърта дивизия на Косово. И ако наистина този сайт струва 50 000 евро, както се хвалеше един от шефовете, то някой в клуба заслужава затвор! Така и не разбрахте, че фен-артикулите се създават за и се купуват от феновете, следователно те са тези, които трябва да кажат как те да изглеждат! Така както е навсякъде в истинските и професионални клубове на Европа, какъвто вие сте само на хартия. Винаги сте игнорирали нашето мнение, затова и реакцията ни бе напълно очаквана! За 2 години нашият Фонд Сектор Б произведе и продаде на левскарите толкова квалитетни, качествени и оригинални фен-артикули, колкото вие не сте продали за 20 години… 

Няма футболен клуб в Европа, който да се отнася с по-голямо безхаберие към фланелката си от ФК Левски. Няма друг отбор в Европа, който да отдава толкова нулево значение на неща като маркетинг.

Чуйте и го запомнете много добре! Заставайки всеки мач в Сектор Б зад транспарант "Уважавайте фланелката!", ние наистина го мислим и наистина го настояваме!

Фланелката на Левски е светиня, тя трябва да се уважава! Тя не е бит пазар и поле за изява на някой нищожно маловажен за историята на Левски субект, решил да упражнява професията си върху нея. Фланелката на Левски е много по-голяма от всички вас… Не забравяйте, че Левски не е някакво провинциално отборче-шампион, в което определен дерибей разпорежда всичко и ако пожелае, може да сменя емблема, да сменя година, да сменя име и каквото му хрумне и колкото често си иска и на когото никой няма какво да му каже. Ще разберете, че няма да толерираме да вършите в Левски каквото си искате. Не днес и не никога!

Никой не е по-голям от фланелката…

Всички ние, стоящи зад този Фонд, хора от различните фен-фракции на Левски, както и много, много други левскари, обидени от тази поредна пародия и гавра, няма да закупим фланелката на ФК Левски. Няма да закупим и нищо, произведено от вас. Започнете да уважавате мнението ни!

За да не ни обвинят, че само говорим, прикачваме и варианти на екипите, които според нас са много по-подходящи за клуб като ЛЕВСКИ.
"

 

Димов: Показахме как се постигат резултати

Капитанът на Черно море говори след успеха с 4:0 над Лудогорец

Дерменджиев: Някои футболисти не мога да ги позная (ВИДЕО)

Наставникът на Лудогорец беше много критичен след загубата с 0:4 от Черно море

Илиан Илиев: Следващият ни мач е най-важният (ВИДЕО)

"Моряците" гостуват на ЦСКА в ключов сблъсък за второто място

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Ботев (Пд) обяви нов шеф в клуба

Стефан Попов с ключова роля на "Колежа"

Зона София спечели четвъртото издание на “Турнир на талантите”

Бояна домакин на надпреварата

Кой гол ще бъде определен за номер 1 във финала за Купата? (ВИДЕО)

Вижте кандидатите

Кабаков свири ЦСКА - Черно море

Двубоят е директен сблъсък за сребърните медали

Локо (Пд) и Ботев (Пд) в битка за белгиец от Етър

Карсела следен и от клубове от Унгария и Словакия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки