Вилмотс: Блъфирах за Лукаку и Де Бройне

"Наслаждавам се на работата си и се надявам хората в Белгия да се гордеят с отбора"

Вилмотс: Блъфирах за Лукаку и Де Бройне

Белгия спечели срещу Република Ирландия с блъф, каза националният селекционер Марк Вилмотс след победата с 3:0. Преди мача той каза, че Ромелу Лукаку и Кевин Де Бройне ще останат на пейката в тази среща, но реалностите бяха други - и двамата бяха титуляри, първият вкара два гола, а вторият беше най-дейният играч на терена.

 

"Блъфирах, но играчите знаеха за това. Днес излязохме на терена с правилната постройка. Когато преминеш през 4 успешни години начело на отбор, а получиш остри критики след само един мач, това прави постигнатото от теб да изглежда незначително. Това просто дава на хората грешно мнение. Но аз живея с тези критики. Освен смъртта, друго не може да повлияе върху мен. Наслаждавам се на работата си и се надявам хората в Белгия да се гордеят с отбора", каза той.

 
"Все още не сме се класирали за осминафиналите. Предстои ни труден мач срещу Швеция и това за нас е финал. В него може да се случи всичко", добави белгийският национален селекционер.
 
 
"Ромелу Лукаку игра чудесно днес. Когато пропусна срещу Италия, хората решиха, че не става за отбора. Днес обаче той направи това, което очаквах от него. Критиките са част от футбола и ние ги приемаме", добави Вилмотс.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки