Дерменджиев за Младост (Подгорица): Това е отбор, който играе много сериозен футбол

Наставникът на Лудогорец остана доволен от играта срещу Славия (Прага)

Дерменджиев за Младост (Подгорица): Това е отбор, който играе много сериозен футбол

Старши треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев каза за съперника на „орлите” в квалификационната фаза на Шампионската лига Младост (Подгорица), че черногорците са сериозен отбор, който не бива да се подценява.

 

„Това е един шампион на своята държава. Няма фаворит. Това е един отбор, който играе много сериозен футбол мога да ви кажа, гледах при предните квалификации. Няма място за подценяване. Трябва да бъдем много разумни”, каза той, след което направи коментар след контролата със Славия (Прага), спечелена с 2:1:

 

„Доволен съм, нашият стил на подготовка е по-различен от този на Славия. Важна контрола. Искам такива мачове със сериозни съперници. Имаше на моменти и по-здрави влизания, но по-важното е, че няма контузени”.

 

„Те правиха преса, но не са отнели топка, не отправиха един удар. Това не е проблем за нас. Отборът ни винаги трябва да се наглася към играта, която предоставя противника ни”.

 

„Всички футболисти при нас са еднакви. Това е хубаво, че всички искат да бъдат една добра форма преди началото на първенството. Имаме жребия вече и сме се насочили към него. Лукоки и Анисе са футболисти, на които ще се разчита”, добави специалистът.

 

„Пластун се адаптира още. Свиква с нашия стил. Чувства се определена припряност, за да се докаже.  Хубаво е когато повече футболисти могат да изпълнят различни роли”, допълни Дерменджиев.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки