Бранеков: Чувството в мен е, че бях употребен от ЦСКА (ВИДЕО)

"Твърдо против съм да има два отбора с името ЦСКА", заяви защитникът на Славия

Бранеков: Чувството в мен е, че бях употребен от ЦСКА (ВИДЕО)
Новото попълнение на Славия Александър Бранеков даде интервю за Канал 3, в което коментира как върви възстановяването му от контузията, атмосферата на "Овча Купел" и чувствата, с които се е разделил с бившия му отбор ЦСКА. Защитникът бе освободен от "червените", а месец по-късно той призна, че се чувства употребен.
 
"Възстановявам се по план. Надявам се до месец вече да съм добре и да започна отново да играя мачове", заяви Бранеков.
 
"Говорих с г-н Стефанов по телефона, а след това и с треньорското ръководство. Доволен съм, че съм тук. С треньора Тарханов се набляга най-вече на тактиката и на дисциплината по време на тренировките. Супер е, че в Славия се налагат млади футболисти. Приятно изненадан съм от техните качества", допълни бранителят.
 
"Обстановката в Славия е прекрасна преди участието на тима в Лига Европа. Всички са положително настроени. Тимът на Заглебие е сериозен противник. Нивото в Полша е значително по-високо от това в България. От моя добър приятел Димитър Илиев, който играе във Висла Плоцк, знам, че те са корав отбор", каза още той.
 
Относно раздялата с ЦСКА Бранеков заяви:
 
"Очаквах, че ЦСКА ще ми съобщи, че няма да разчита на мен. Не съм обиден или сърдит на никого. Това вече е зад гърба ми. Може да се получи така, че са ми направили услуга. Чувствам обаче, че бях употребен."
 
"ЦСКА трябва да съществува, независимо по какъв начин. Не мисля, че трябва да има два клуба с името ЦСКА. Категорично съм против да има два отбора, а дали ще има едно ЦСКА ще видим тепърва. Най-добрият вариант бе да се почне от "А” окръжна."
 
"Не е нормално все още да не е ясен форматът на А група. Всичко това се проточва заради ЦСКА. Би трябвало да се направи компромис в името на ЦСКА, защото виждате какво е нивото футбола ни без "червените”. Аз лично предпочитам да са повече отборите в нашето първенство."
 

"Мислил съм за треньорска кариера след време, но като виждам какво се случва с нашите наставници, няма смисъл да се занимавам с това, защото те нямат думата", завърши коментара си Бранеков. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки