ЦСКА на Гриша Ганчев няма как да има 31 титли, посочиха от БФС (+ВИДЕО)

УЕФА казва до края на юли дали преобразуваният клуб може да играе в евротурнирите

ЦСКА на Гриша Ганчев няма как да има 31 титли, посочиха от БФС (+ВИДЕО)
ПФК ЦСКА София няма как да има 31 титли, 31 титли има ПФК ЦСКА, което е в несъстоятелност. Т.е. ЦСКА, което в момента е в несъстоятелност, то съответно е с титлите, историята, Нотингам, Ливърпул и т.н. и т.н.
 
Това посочи изпълнителният директор на БФС Борислав Попов на нарочна пресконференция, свикана във връзка с приемането на ЦСКА-София, което изкупи Литекс, в Първа професионална лига.

ЦСКА на Гриша Ганчев ще играе на Националния стадион „Васил Левски”, представили са и договор, съобщи още шефът в родната централа. Старата емблема си е на ПФК ЦСКА АД. Те трябва да си изберат нова емблема. Ако по някаква причина не може да ползва „Васил Левски”, може да заяви друг стадион, но той трябва да бъде по седалище, т.е. в град София. Това би могло да стане, ако наемът стане прекалено висок или нещо стане с „Васил Левски”, обясни още Борислав Попов.
 
Министърът на спорта решава за „Българска армия”, в момента има договор с ПФК ЦСКА, което е в несъстоятелност. Какво ще стане за в бъдеще, не може да се каже.” 
 
Попов внесе много важна яснота около въпроса с евентуалното участие на ЦСКА на Гриша Ганчев в европейските клубни турнири, ако това бъде постигнато по спортен път през следващия сезон.
 
„Вчера постъпи от ЦСКА София документ за съдебното решение и неговия превод на английски, и предстои тази информация да бъде изпратена до УЕФА, за да бъде тя (европейската централа) запозната за движението в промяната на наименованието.”
 
„Юношеският отбор на Литекс до 19 г. доби участие в Младежката шампионска лига. Вчера е постъпило преведено, заверено по закона решението за промяната в наименованието. Утре ще бъде изпратено до УЕФА, там срокът е до края на юли, и ще изчакаме решението на УЕФА. Това ще бъде тест. Ако ЦСКА София добие участие в евротурнирите, ще се разбере дали ще може да участва, или не”, каза той.  

    

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

Лудогорец публикува речта на Антон Недялков преди Хебър

Вижте какво казва на съотборниците си капитанът, завърнал се в игра след 6 месеца

Бусато: Дербито е приоритет

Вижте какво каза вратарят на ЦСКА

Стамен Белчев с дилеми в "червената" защита за Левски

Вижте какви

Костов избра дясното крило за ЦСКА

Вижте подробности

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки