Шеф на Лудогорец: Убеден съм, че треньорският щаб си е свършил перфектно работата (видео)

"Чака ни тежък мач с Локомотив, не мислим за шампионата, а за Европа и Суперкупата

Шеф на Лудогорец: Убеден съм, че треньорският щаб си е свършил перфектно работата (видео)
Административният директор на Лудогорец - Георги Караманджуков, призна след тегления днес жребий за сезон 2012-2013 в "А" група, че в момента неговият тим не мисли за шампионата, а за предстоящия мач за Суперкупата, както и за участието си в Европа, предаде репортер на Novsport.com
 
Шефът на "орлите" разкри още, че е убеден, че треньорският щаб е успял да подготви отбора за предстоящите сблъсъци. Той се надява новопривлечените футболисти да вдигнат класата на шампионите: "Въпреки успехите, които постигнахме, гледаме трезво и треньорският щаб се опита да засили конкуренцията на постовете, на които имахме нужда. Надявам се тези, които сме привлякли, да вдигнат нивото на отбора". 
 
За предстоящия мач за Суперкупата на България срещу Локо (Пловдив) идната сряда, Караманджуков каза: "Момчетата се готвят, чака ни тежък мач с Локомотив. И двата отбора не са в оптималната си форма, но ще се опитаме да направим всичко, което е по силите ни, за да победим". 
 
"Убеден съм, че треньорският щаб си е свършил работата перфектно. Трябва ни малко късмет, тази година конкуренцията в "А" група ще е още по-сериозна, което е добре за българския футбол. Пожелавам успех на всички, най-вече здраве, на тези, които са участници в Европа, се надявам да повишим коефициента на България и който може да влезе в групите", каза още административният директор на "орлите". 
 
Той определи и съперника във втория предварителен кръг на Шампионската лига - Динамо (Загреб), като най-тежкия възможен жребий, който се е паднал на тима: "Най-тежкият жребий ни се падна от възможните съперници за Шампионската лига. Ние няма да се предадем, ще се опитаме да се надиграваме. Ясно е, че са отбор с по-голям опит и бюджет, много години вече са хегемон в Хърватия. Аз обаче разчитам, че щабът си е свършил работата и футболистите са подготвени. Пак казвам, трябва ни малко късмет и колкото и да са минимални шансовете ни, ще се опитаме да ги използваме". 
 
"До първенството има повече от месец, сега най-важни са мачовете от Европа и този за Суперкупата", заяви още шефът на "орлите". 
 
Относно провалената контрола с Рубин, Караманджуков каза: "Много се изписа вече, Ивайло също каза, мисля, че няма какво да коментираме. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки