Станислав Владимиров спечели приза „Тодор Славов“ в рали „Твърдица-Елена“ 2016

Екипът Станислав Владимиров и Чавдар Събев карат най-стария автомобил в колоната - Опел Астра GSi, произведен през 1992 година

Станислав Владимиров спечели приза „Тодор Славов“ в рали „Твърдица-Елена“ 2016

Екипажът на Иномоушън Рейсинг Станислав Владимиров и Чавдар Събев спечели приза носещ името на легендарния български пилот „Тодор Славов“. Двамата заслужиха пристижното отличие заради силното си представяне в третия кръг от националния рали шампионат – рали „Твърдица – Елена“ 2016. Владимиров и Събев завършиха на четвърто място в генералното класиране и като победители сред автомобилите с един двигателен мост, както и в клас RC3.

Въпреки че управляват най-стария автомобил в колоната (Опел Астра GSi, произведен през 1992 година) двамата таланти показаха изключително силна и зряла езда, която им позволи да прогресират в генералното класиране и да се наредят непосредствено след призовата тройка, изоставайки само от силните автомобили Мицибуши Лансър Ево 9 на Пламен Стайков / Давид Кварцакхелия, Мартин Сурилов / Здравко Здравков и Йордан Атанасов / Ангел Башкехайов.

„За целия отбор, това е изключително постижение. Спечелването на трофея на името на Тодор Славов е от изключително емоционално значение за нашия отбор, тъй като Тошко беше наш приятел и подкрепяше началото на кариерата на Станислав и Чавдар.“ – сподели Владимир Гатев, мениджър на Иномоушън Рейсинг, след финала на надпреварата.

С убедителната си победа в клас RC3 Станислав Владимиров и Чавдар Събев се изкачиха на първото място в класа след третия кръг от шампионата и се очертават като основни претенденти за спечелването на титлата в края сезона.

Следващият кръг от националния рали шампионат е класическото рали „Сливен“, което ще се проведе от 2-ри до 4-ти септември.

 

 

 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки