Стойчо Стоилов: Не трябва да летим много в облаците

ЦСКА очаква само още един нов играч, но той може и да не е португалец

Стойчо Стоилов: Не трябва да летим много в облаците

ЦСКА не трябва да лети в облаците след победата над Интер, каза един от новите шефове в клуба – Стойчо Стоилов, на летище София при прибирането на отбора от лагера в Австрия. „Армейците” кацнаха у нас късно снощи, след като прибирането им бе забавено с един ден заради сложната обстановка по международните летища заради размириците в Истанбул. Треньорът Христо Янев не пристигна с основната група, а се е прибрал по-рано в България.

„Не трябва да летим много в облаците. Две победи и две загуби, има доста какво да се иска от отбора. Мисля, че има много по-големи възможности този отбор и се надявам да подобряваме играта още повече”, каза Стойчо Стоилов.

Той обяви, че само още един нов играч се чака на „Армията”, но не потвърди, че става дума за португалеца Гонсало Пасиенса.

„Не се знае дали ще е португалец. Ще дойде нов играч, но още не искам да говоря на тая тема. Само още един играч очакваме, иначе това ще е гръбнакът, този отбор, който беше в Австрия”.

Стоилов очаква „Българска армия” да се напълни за представянето на отбора срещу Удинезе в събота, 23 юли, и изрази задоволство, че базите бяха дадени на новото дружество на Гриша Ганчев, Юлиян Инджов и Христо Стоичков.

„Много се изприказва и се изписа. Важното е, че всичко се разви добре за нас и ЦСКА ще играе там, където му е мястото – на стадион „Народна армия”. На този мач ще се види до колко сме готови за шампионата. Мисля, че ще има доста хора, особено след положителния мач с Интер. Доста хора ще имат желанието да дойдат да видят новия отбор”.

Дали целта пред ЦСКА за новия сезон е титлата в А група?

„Това е излишен въпрос. И купата, и титлата”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки