Никодимов: ЦСКА ще стартира ударно в първенството

"Следя и конкуренцията - Лудогорец има силен състав, Левски пък ме приспаха"

Никодимов: ЦСКА ще стартира ударно в първенството

Най-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов говори пред вестник "Тема Спорт" по повод започващото днес участие на ЦСКА в Първа лига, проекта на група ентусиасти за клуб в четвърта дивизия и ситуацията в Левски.

 

"Гледах контролата с Удинезе и съм доволен от видяното. Ако ЦСКА покаже същата игра от тази проверка, а и предишната с Интер, го чакат много успехи. В състава има доста голям потенциал и се надявам да се реализира още този сезон. Разбира се, има нужда от още сработване. Но те и другите отбори в Първа лига не са цъфнали и вързали в това отношение. Очаквам ЦСКА да направи ударен старт и да тръгне с няколко поредни победи. Това ще вкара още по-голям ентусиазъм сред феновете, но те и сега са достатъчно надъха-ни за новия сезон. Красноречиво говорят 10-те хиляди на мача с Удинезе", каза Паро.

 

"С Гриша Ганчев начело няма как ЦСКА да не успее. Той е доказал, че знае как да прави футбол, и ще се справи повече от добре. От другата страна пък има някаква шепа хора, които се опитват да мътят водата около ЦСКА. Щели да си правят клуб в четвърта дивизия. Този проект е пълна измислица и абсолютно ненужен. Според мен се прави съвсем целенасочено за да се създават интриги около ЦСКА. Но няма никакъв шанс такъв клуб да просъществува. Просто никой не се интересува от него", добави Никодимов.

 

"Следя и конкуренцията на ЦСКА. Лудогорец има силен състав, но там ще стане страшно, ако във втора поредна година не се класират за груповата фаза на евротурнирите. Левски пък ме приспаха. Гледах ги на реванша с Марибор и изобщо не ме впечатлиха. Но и то какво да направят, като нямат силни играчи. Люпко не е магьосник. И сега пак се говори в Левски за смяна на собственост. Много акционери, много спонсори, а на терена... Ситуацията в Левски е "много баби, хилаво дете", коментира още Паро Никодимов.

Община Пазарджик отпуска пари за заплати на Хебър

Очаква се 105 хиляди лева да бъдат преведени на клуба

Стоичков: Оптимист съм за България

Камата смята, че скоро отборът ни ще се класира за голям футболен форум

Черно море се намира в добра серия срещу Ботев в Пловдив

В последните си девет мача, "канарчетата" имат само две победи

Гонзо избра кой да го наследи в БФС

Кирил Котев ще заеме поста технически директор

Локо Пловдив връща Медвед на Пирин

В момента той е под наем на "Лаута"

Трима национали вече тренират с Левски

Пламен Андреев, Марин Петков и Хосе Кордоба са на линия за Николай Костов

ЦСКА изгуби Де Нойер до края на сезона

Защитникът продължава да се възстановява от контузията в коляното

Интерес от чужбина към Пламен Андреев

Стражът на Левски може да потегли към Западна Европа след края на сезона

Лудогорец към Неделев: Не се предавай!

Вижте посланието към футболиста

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки