Борис Галчев: Лудогорец не пропускат цели комисии, не само съдии (ВИДЕО)

Престрелката в борбата за титлата започна от първия кръг

Борис Галчев: Лудогорец не пропускат цели комисии, не само съдии (ВИДЕО)
„Най-важното е, че спечелихме и тръгнахме с победа”, каза капитанът на ЦСКА Борис Галчев след успеха с 2:0 над Славия в първия кръг на новия шампионат.
 
„Да, очаквах толкова много публика. Аз още след мача с Удинезе казах, че съм бил сбъркал, когато казах след лагера, че имало някакъв отлив на фенове. Затова ги поздравявам за подкрепата”, добави той.
 
Халфът бе попитан дали той и съотборниците му се притесняват от наличието на другото ЦСКА.
 
„Честно да ви кажа, аз не разбирам от юридически точки, не знам, четем от медиите, че който откупи марката и който играе на „Българска армия”, и който го подкрепят феновете, това е ЦСКА. Виждате, че ние играем на „Българска армия”, феновете ни подкрепят и значи това е ЦСКА”, отвърна халфът.
 
Според 32-годишния футболист, единствено Лудогорец ги превъзхожда, като открито заяви, че разградчани „не пропускат” цели комисии, не само съдии.

 
„Аз пак ще се повторя – на два пъти вече казвам, че единственият отбор, който ни превъзхожда, това е Лудогорец. Но той ни превъзхожда само във финансова гледна точка. Разполагат с много добре платени футболисти, имат и футболисти, които играха на европейско първенство, а са резерви там. Това ясно говори за класата на отбора, а ние повече разчитаме на опит с млади момчета. Виждате днес Стойчо Атанасов, само мога да го поздравя за мача, който изигра, и ако продължава така, ще играе голям футбол. И това е бъдещето на България, няма какво да се лъжем. Такива футболисти като него, а и футболистите на Славия – Йомов, млади момчета имат, които не играят толкова лошо, и си трябва време – 5-6 години, и ще даде резултат.”
 

„Е, да, нормално да се борим за титлата. ЦСКА винаги се бори за титлата. Няма какво да го крием. Аз пак го казвам – Лудогорец е над всички – и като финанси, и като класа, и като организация. Знаете, че те не пропускат и странични фактори, няма какво да го крием. Съдии, направо комисии.” 

Заги: Сега ще разчитаме на Левски

Треньорът на Славия коментира загубата от Крумовград

Станислав Генчев: Няма как да не съм доволен

„Показахме, че искаме в челната шестица“

Серкан Юсеин: Заслужено победихме Славия

„Още не е ясно, чакаме следващия мач на ЦСКА 1948“

Христо Янев: Надеждата остава, ще се борим

Треньорът на Ботев (Враца) призова за феърплей

Светльо Петров: Играхме силно, дори с човек по-малко

Треньорът на Етър коментира загубата във Враца

Левски ще реши бързо мача с Берое

Вижте подробности

Босът на Локо Сф: Какви италианци, какви нови собственици?

„Смешна работа! Стига фантасмагории“, отсече Иван Василев

ЦСКА показа уникални записки от равенството с Интер през 1967 година

Вижте ги

Себастиан Вия проговори за трансфер, иска най-доброто за Берое

Вижте интервю с новата звезда на старозагорци

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки