Моуриньо: Ще се опитаме да направим всичко възможно да приключим със селекцията до 14 август

Жозе определи коментарите на Клоп и Венгер за евентуалното привличане на Погба като "неколегиални"

Моуриньо: Ще се опитаме да направим всичко възможно да приключим със селекцията до 14 август

Мениджърът на Манчестър Юнайтед заяви, че очаква трансферите в клуба да бъдат завършени преди началото на първенството във Висшата лига. Той определи коментарите на Юрген Клоп и Арсен Венгер, които се изказаха за евентуалното привличане на Пол Погба срещу сумата от 100 млн. паунда, за „неколегиални” и „неетични”.

 

„Вижте, има неща, които когато аз ги правя, са неетични, а когато другите ги правят – всичко е напълно нормално. Не ми харесват критиките на Клоп и Венгер, те вече са неетични и неколегиални”, каза португалецът.

 

Моуриньо добави, че би подписал с „много добър полузащитник”, като най-вероятно става въпрос за Пол Погба.

 

„Ние имаме 22 футболисти в момента. Ще имаме 23. Такава е моята практика. Той (Пол Погба) е играч на Ювентус, докато официално не си тръгне. Трансферният прозорец затваря на 31 август, но ние ще се опитаме да направим всичко възможно да приключим със селекцията до 14 август”.

 

Португалският специалист обяви и че не са му допаднали коментарите по повод Бастиан Швайнщайгер. Германският национал остана извън плановете на Моуриньо и той го прати да тренира сам или с младежкия отбор.  

 

„Аз трябва да взимам трудни решения. Това са моите решение. Това се случва във всеки един клуб в света”, добави бившият наставник на Челси.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки