Тотнъм финализира трансфера на Вертонген

Тотнъм финализира трансфера на Ян Вертонген от Аякс, след като халфът премина успешно задължителните медицински прегледи

Тотнъм финализира трансфера на Вертонген
Тотнъм финализира трансфера на Ян Вертонген от Аякс, след като халфът премина успешно задължителните медицински прегледи.
 
25-годишният футболист, който беше капитан на амстердамския тим, договори личните си условия със „Спърс” през уикенда и сега приключи и с формалностите.
 
Тотнъм потвърди новината на своя официален профил в „Туитър”: „С удоволствие съобщаваме, че Ян Вертонген завърши трансфера си от Аякс, след като премина своите медицински тестове”.  
 
Вертонген заяви пред „Скай Спортс”: „Чувствам се облекчен. Това продължи дълго, но съм доволен, че вече съм играч на Тотнъм и нямам търпение да играя за отбора. На 25 години съм и се чувствам готов да играя във Висшата лига. Чух, че Хари Реднап наистина е искал да играя за Тотнъм, но сега тук е Андре Виаш-Боаш. За мен това няма значение.”
 

Той се превръща във второто попълнение на Андре Виаш-Боаш в Тотнъм след исландския халф Гилфи Сигурдсон, откакто португалският специалист оглави лондонския клуб.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки