Петричев: Нека да не надуваме фанфарите (+ВИДЕО)

Дай Боже на жребия в Монако да се падне някой голям отбор, пожела изпълнителният директор на журналистите

Петричев: Нека да не надуваме фанфарите (+ВИДЕО)
„Свършили сме си наполовина работата. Нека да не надуваме фанфарите”, призова изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев след чистата победа 2:0 над Виктория Пилзен в плейофа за групите на Шампионската лига.
 
„Нека да си свършим работата в Пилзен и, дай Боже, на жребия в Монако да се падне някой голям отбор, който да видите тук”, добави клубният началник.

"Днес бе като генерална репетиция за по-големи мачове. Изключително съм щастлив. Предполагам и за вас е било приятно да чуете химна на Шампионската лига, дано да го чуем още три пъти."

 
"Виктория е много силен отбор и те го показаха днес. Нашите момчета играха силно, но вторият мач ще бъде още по-тежък." 
 
Що се отнася до пропуска на Кешерю, Петричев каза: „Той си свърши своята работа на терена, на всеки се случва да пропусне, и 2:0 е добър резултат.”
 
Ангел Петричев е доволен от посещаемостта (15 000 зрители) предвид отпускарския сезон.
 

„За нас винаги е мерило, когато няма напрежение във ВИП-а, по същия начин е и в останалите сектори. Хората са на морето. Ако беше седмица по-късно, щеше да има повече хора на стадиона. Благодаря на всички хора, особено на тези, които пропътуваха доста километри. Надявам се да си пазят билетите, защото те ще имат шанса първи да си купят билети”, завърши той.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки