Георги Павлов за Стойчо: Казах му в очите, че бих го уволнил веднага след мача с Лудогорец

Той създава на мен проблеми, той саботира моята работа като се оплаква непрекъснато, обяви търговският директор на ЦСКА

Георги Павлов за Стойчо: Казах му в очите, че бих го уволнил веднага след мача с Лудогорец

Търговският директор на ЦСКА Георги Павлов е заявил в личен разговор със Стойчо Младенов, че ако той е президент на клуба, би уволнил Младенов на секундата след загубата от Лудогорец с 0:1, която даде титлата на „орлите” в последния кръг на миналия сезон в А група.

Казах му в очите, че като фен бих го уволнил веднага след мача с Лудогорец. Продължавам да го твърдя, аз му го казах като фен. Да, така му казах, но нямам делегирани права да го направя (бел. ред. уволнението). Ако това го е обидило, аз мога да се извиня, но си заставам зад думите. Никога не съм се мешал в неговата работа. Аз нямам проблем да работя с него.”, заяви Георги Павлов пред „Дарик” и допълни:

Няма как да саботирам работата на Стойчо. Аз съм търговски директор, отговарям за рекламни пана, рекламни договори. Дълбоко уважавам Стойчо като човек, защото съм фен на ЦСКА от малък.”

Пред "Нова телевизия" Павлов на свой ред обвини Стойчо Младенов, че саботира работата му. "Той създава на мен проблеми, той саботира мен, като казва: "Това няма, онова няма.". По тоя начин рекламодатели се отказват от ЦСКА. Аз няма как да саботирам работата му."

Павлов опита да тушира напрежението след думите на Стойчо Младенов, че той му се меси в работата и един от двамата трябва да напусне ЦСКА.

Не съм поставям ултиматуми. Не е нормално един треньор да иска оставка на директор. Ние нямаме допирни точки с него. На мен ми е странно. Никога не съм говорил с ръководството на тия теми. Аз му казах моето лично мнение, не съм молил ръководството да го уволнява. Но това беше преди месец и половина, днес го виждам за първи път от много време. Видях какво е казал и се учудих малко. Работата ми е друга. Аз мога да работя с всеки. Захванал съм се с доста неща, имаме още работа по трансферите. Неприятно е, че непрекъснато се изкарват работи от кухнята и се говорят.

Павлов посочи, че не му е на нивото да коментира темата за скандала със Стойчо Млденов. „Под нивото ми е коментирам тия работи. Аз съм търговски директор и си гоня моите работи. Нито уволнявам някой, нито назначавам някой”, обяви той.

Търговският директор отрече да е коментирал заплатата на Стойчо Младенов. „Никъде не съм коментирал заплатата на Стойчо Младенов. Никога не съм говорил за цифри, никога не съм говорил лошо за него. Явно г-н Младенов чете жълти медии. Никога не съм коментирал колко му е заплатата, дали е висока. Има си президент, той решава тия работи. Аз си водя моята работа, не искам да се мешам в неговата, защото не разбирам.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки