Шинджи Кагава: Манчестър Юнайтед е най-голямото предизвикателство в моята кариера

Японецът учи интензивно английски език, уверен е, че ще свикне със стила на Премиършип

Шинджи Кагава: Манчестър Юнайтед  е най-голямото предизвикателство в моята кариера

 

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Шинджи Кагава вярва, че пред него стои най-голямото предизвикателство в кариерата му, но той е уверен, че може да оправдае високите очаквания на „Олд Трафорд”.

23-годишният японец беше представен официално като играч на „Червените дяволи” заедно с младока Ник Пауъл в присъствието на сър Алекс Фъргюсън.

Кагава смята, че „Театъра на мечтите” е възможно най-доброто място, където той може да развие потенциала си. Халфът тръгна от втора японска дивизия, премина през двукратния шампион в Бундеслигата Борусия (Д) и стигна до Манчестър Юнайтед.

„Щастлив съм да бъда тук и ще използвам шанса да се развивам всеки ден и да израствам като играч. Определено това е най-голямото предизвикателство в моята кариера и се надявам да се уча и да напредвам всеки ден”, казва амбицираният плеймейкър.

„Винаги съм казва, че трябва да подобрявам качествата си. От много малко време съм в Манчестър, но усещам разликата. Клубът е на топ ниво, обстановката е на топ ниво, а когато и другите национали се присъединят към тима, нещата ще станат още по-добри.”, споделя първите си впечатления японецът.

Той се надява повишения медиен интерес към него да не се отрази зле на играта му. „Чувствам вниманието на медиите по целия свят. Сега съм част от велик отбор като Манчестър Юнайтед. Мисля, че мога да се справя с напрежението и съм уверен, че мога да се адаптирам към стила на Висшата лига. Искам да допринеса за успехите на клуба с конкретни резултати.”

Кагава разкри и някои проблеми в чисто битов план. Той е много мотивиран да научи английски език. „Езикът е много важен за мен. Много съм мотивиран да науча английски. Надявам се на го науча бързо, за да комуникирам нормално със съотборниците си.”

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки