Марселиньо в България: Това е уникално за отбора, за България

„Това е групова фаза на Шампионска лига, абсолютно друго измерение”, каза Георги Дерменджиев

Марселиньо в България: Това е уникално за отбора, за България

Лудогорец се прибра в България след двубоя си с Виктория (Пилзен). „Орлите” направиха 2:2 на реванша в Чехия и така се класираха за груповата фаза на турнира Шампионска лига. Полузащитникът на разградчани обяви, че това е уникално за отбора и за България, а старши треньорът Георги Дерменджиев, че мачовете там са от „друго измерение”.

 

„Труден мач, нали знаете как е шаблонно казано – такъв мач не се играе, той се печели. Това е групова фаза на Шампионска лига. Абсолютно друго измерение”, каза наставникът на разградчани.

 

„Голяма борба много труден мач. много корав отбора са Виктория Пилзен. Доста добре сложени физически момчета, но по-добрият отбор победи. Ние играем по-добър футбол от тях и че е хубаво, че ние продължаваме”, бяха думите на Светослав Дяков.

 

„Рано ни вкараха гол, но ние останахме спокойни и изравнихме. Това е уникално за отбора, за България, защото един български отбор играе в Шампионската лига. Това е хубаво за държаната, не само за нас”, заяви Марселиньо.

 

„Невероятно е. справихме се в тези три квалификационни рунда срещу Младост, Цървена звезда и сега срещу Виктория. Показахме и в двете срещи, че сме по-добрият отбор. те бяха много ефективни и оползотвориха положенията си, но изравнителният ни гол реши всичко. Спечелихме си правото да играе поне още 6 европейски мача. Това е страхотен бонус. Ние сме бойци и ще опитаме да финишираме поне трети, за да продължим в Европа и през пролетта”, добави Клаудиу Кешеру, който оформи равенството 2:2 в последната минута на добавеното време.

 

„Дано дойдат силни отбора, за да може да се напълни стадионът”, каза вратарят Владислав Стоянов. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки