Скандали в Ботев (Пд) заради Ники Митов

„Канарчетата” приемат Нефтохимик в 19:00 часа днес

Скандали в Ботев (Пд) заради Ники Митов

Николай Митов е почти сигурният нов старши треньор на Ботев (Пд).

Той вече е готов със своя щаб, с който трябва да започне работа от понеделник. В него влизат Мариян Христов, настоящият наставник на вратарите Петко Петков и испанският методист от Aspire Academy - Алекс Гарсия Канедо. Последният от вчера е на базата в Коматево.

Феновете на Ботев обаче са твърдо против подобен ход с Митов начело на отбора и днес на мача с Нефтохимик се очаква гласно да изразят несъгласието си с транспаранти.

Временният наставник на Ботев (Пд) за срещата Николай Киров-Белия ще направи няколко промени в състава. Специалистът ще промени отбранителния вал, но отново на вратата ще застане Георги Георгиев. От дясно наляво в защита ще си партнират Цветомир Панов, Радослав Терзиев, Кристиян Димитров и Крум Стоянов. Като двойка опорни халфове ще действат Стенио Дош Сантош и Серкан Юсеин. По крилата местата ще си сменят бразилците Жоал Пауло и Филипе Бризола, а Тодор Неделев е захранва с пасове Иван Стоянов. Николай Киров обмисля да заложи на по-офанзивна стил на игра.

Нефтохимик от своя страна ще се опита да затвърди добрите впечатления, които натрупа в предния кръг. „Шейховете" победиха Берое и треньорската смяна поне засега се отложи, а освен това играчите поеха глътка свеж въздух. Очаква се наставникът Димчо Ненов да направи една промяна в състава, победил за първи път през сезона. Сред титулярите ще бъде Емануил Манев, който се превърна в герой след гола, който вкара във вратата на Берое.

„Подготвяхме се за двубоя с Ботев (Пд) с леко приповдигнато настроение, с оглед на факта, че спечелихме първа победа през изминалата седмица. Надявам се да изиграем един добър мач, след който да излезем крайни победители. Разузнахме добре тима на Ботев (Пд). Наблюдавали сме им всички двубои. Нормално е след треньорската смяна играчите на „канарчетата" да претърпят импулс в играта си. Но аз съм убеден, че ние ще влезем пределно мобилизирани в срещата и ще гоним победата до край. В предишните ни гостувания не играхме на ниво. Надяваме се сега да покажем друго лице. Футболистите са готови както физически, така и тактически", коментира помощник-треньорът на Нефтохимик Тодор Киселичков.

Мачът Ботев (Пд) – Нефтохимик стартира в 19:00 часа и ще бъде предаван по Диема спорт.

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки