Илиев: Поздравявам футболистите за характера

„Има делегати, има и специалисти, със сигурност има два листа със спорни отсъждания”

Илиев: Поздравявам футболистите за характера

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Илиан Илиев поздрави футболистите си за показания характер след равенството 2:2 срещу Лудогорец.

 

„Трудно е да се каже в тази ситуация и двата отбора имаха ситуации да победят. Направихме пропуски, допуснахме грешки. Поздравявам футболистите за характер във втори мач. Въпреки че губиха търсиха, равенството и победата. Първото полувреме не им оставахме шансове, стояхме близо. Как да караш футболистите да влизат в единиборства, като всяко влизане е фаул. Затова се поприбрахме малко. Играчите ни направиха всичко, за да победят, но за съжаление не успяхме”, каза той.

 

„Нервите – като цяло в целия мач. Лудогорец няма нужда от това да му се помага. На нас даже ни трябва да има лек авантаж. Вместо да говорим за футбол, аз трябва да успокоявам футболистите. Това не е добре, но мисля, че се запази добрия тон. Нямаше ексцесии”, добави наставникът на пловдивчани.

 

„Няма да коментирам съдиите. Има делегати, има специалисти, със сигурност има два листа със спорни отсъждания. Лудогорец е отбор, който влезе в Шампионската лига, а ние градим отбор”.

 

„Излязохме от тия първи пет мача с чест. Не беше никак лесна програмата. Сега ще почиваме един ден и ще натиснем педала да се готвим за следващите мачове”, допълни Илиев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки