Мадански: Оставането ми в Ботев зависи от решението на двамата собственици другата седмица

Ангел Палийски приветства срещата, инициирана от Сдружението

Мадански: Оставането ми в Ботев зависи от решението на двамата собственици другата седмица
Спортният директор на Ботев Пловдив Михаил Мадански сподели в интервю за Дарик радио, че ще изчака позицията на собствениците на клуба преди да обяви и своето бъдеще. Това ще стане в началото на следващата седмица, когато Румен Чандъров и Георги Самуилов ще излязат с декларация по повод случващото се в пловдивския тим.
 
„Днес разговарях с Чандъров, разбира се обидата и огорчението в него остават. Не знам доколко е категоричен в решението си да напусне, но все пак в края на седмицата предстои среща с него и другия собственик Георги Самуилов и в началото на следващата седмица двамата ще излязат с декларация и обща позиция за по-нататъшните действия. Това е актуалното към момента. Всичко оттук нататък зависи от решението на собствениците“, каза доц. Мадански.
 
„Това, дали ще продължа да работя за проекта „Ботев“, зависи изключително много от решението на двамата собственици. Бих желал да уточня, че по всяка вероятност моите лични подозрения са, че г-н Чандъров беше подведен от част от феновете и някои хора от агитките, които изразиха пред него подкрепа към всичко това, което прави, и в крайна сметка снощи се стигна до ситуация, в която феновете изразиха своето недоволство срещу назначаването на Николай Митов по неподходящ начин. Искам да уточня, че аз на два пъти разговарям с феновете и в никакъв случай не смятам, че те са някакви гамени или хора, които по всякакъв начин търсят интригата. Единственото, което феновете изразиха пред мен, е, че не приемат Николай Митов като треньор. В разговорите, които имахме, аз обявих пред тях, че всеки човек има право на шанс, и споделих, че ние сме преценили, че профилът на Митов като треньор отговаря най-добре на това, което търсим“, каза още Михаил Мадански.
 
„Аз не съм си подавал молба за назначение, нито съм подавал такава и за напускане. Така или иначе етиката и уважението към хората, които са ме поканили изисква коректно отношение към тях“, уточни той.
 
Президентът Ангел Палийски от своя страна заяви, че към този момент няма нови промени в клуба.
 
„Ситуацията е такава, че в момента абсолютно на никого не е лесно. Търсим варианти да излезем от тази ситуация. Промяна не мога да кажа, че има. Водил съм разговор до късно снощи със собствениците, имахме и срещи, с които ще продължим“, обясни Палийски пред Дарик.
 
„Бяхме поканени от сдружение „ПФК Ботев Пловдив“ за среща, поканени бяхме от широката общественост, за да видим мнението на всички, за да се разбере наистина какво се случва.”
 
„Според мен трябва да чуем мнението на всички. Аз приветствам организирана среща и предполагам, че след нея ще се видя със собствениците, за да им кажа каква е общата настройка на масовите фенове. Ние уважаваме тяхното мнение, винаги сме ги чували и слушали. Искаме да разберем истината от тях.“
 

„Вариант за нови собственици нямам. Първо, Ботев все още си има собственик, така че на дневен ред изобщо не е идвало да мисля втори вариант. Ако има някакви новини, ще разберете всичко“, допълни президентът на „канарчетата“. 

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Бойко Борисов и Витоша на полуфинал

"Тигрите" разбиха ФК Кюстендил с 3:0

ПРИЗНАНИЕ: Шефът на УЕФА се срещна с Георги Иванов в Нион

Вижте подробности

Лудогорец разби Хебър и вече мисли за финала (ВИДЕО)

Рик Джонатан вкара 2, а Недялков се завърна при 4:0 в Разград

Тържествата за юбилея започнаха с поднасяне на цветя пред паметната плоча на Етър

Бончо Генчев припомни, че "виолетовата" школа е дала на България много големи футболисти

Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

"Герена" все по-близо до реконструкция, общината става собственик

Архитектурната комисия взе решение за прехвърлянето на стадиона Областната управа към общината

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки