Мениджърска война провали ЦСКА

Албанецът все по-далеч от "Армията"

Мениджърска война провали ЦСКА
Албанецът Едгар Чани е все по-далеч от ЦСКА. Причината -мениджърска война между агентите на играча. Типично за Бал­каните се оказа, че на­падателят има няколко агенти. Те пък щели да се избият за това кой да прибере комисиона от около 150 000 евро, научи „Меридиан Мач".
 
Определен кръг ме­ниджъри вече са говорили с Чани и според тях той е дал съгласие за трансфер в ЦСКА. Други агенти обаче, които също се предс­тавили за пълномощници на играча, започ­нали да саботират трансфера. Те заливали футболиста с инфор­мации за ЦСКА, че в клуба не плащали редовно заплати, бавели комисионите на мени­джърите и го съветва­ли да не стъпва в Бъл­гария. Стигнало се до­ри до заплаха, че ако осъществи трансфер в ЦСКА през тяхната глава, ще му спрат правата.
 
В крайна сметка все още не е ясно какво точно ще предприеме Едгар Чани, но е факт, че ако ЦСКА не извади сериозна сума за коми­сионни, ще се размине със сделката.
 

Личният мениджър на нападателя - адво­кат Умберто Петрика, коментира казуса: „Никой от ЦСКА не ни е търсил с предложе­ние за това Едгар Чани да отиде в София. За­това ще кажа, че към момента такъв транс­фер е в сънищата на някой. Това е". 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки