Левски продължава преговорите с Бандаловски, предлага договор на Виктор Генев

Люпко Петрович държи да привлече в състава десен бек

Левски продължава преговорите с Бандаловски, предлага договор на Виктор Генев

Преговорите между Левски и Иван Бандаловски продължават.

29-годишният бранител в момента е без отбор, след като през лятото напусна сръбския Партизан.

Треньорът на сините Люпко Петрович държи да привлече в състава десен бек, след като на този пост разполага единствено със Сашо Александров. Първа опция пред сърбина бе Станислав Манолев. Благоевградчанинът обаче избра да играе за ЦСКА.

Интересното е, че Бандаловски е юноша на Левски, но така и не изиграва официален мач за тима. Той си тръгва от „Герена" 17-годишен - преди старта на сезон 2004/05.

През 2010 година Иван подписа с ЦСКА, а след това стана и капитан на армейците. Затова не е сигурно как ще реагират феновете на сините при подпис с Бандаловски, пише "Тема спорт". 

Междувременно стана ясно, че в близките дни договор с Левски ще подпише и Виктор Генев. Централният защитник в последния месец се готви със сините. 27-годишният футболист е оставил добри впечатления в треньора Люпко Петрович и сините са започнали преговори за сключване на контракт. В момента двете страни уточняват какъв да бъде срокът на договора.

Виктор Генев е роден на 27 октомври 1988 година, висок е 188 сантиметра. Юношата на клуба носи синята фланелка до 2010-а – изиграва общо 29 мача за тима във всички турнири. През този период е преотстъпван и в Монтана. След това носи екипите на Славия, Криля Советов, Александрия, Спартак Семей, Сейнт Мирън, Петролул Плоещ и Динамо Минск. От лятото е свободен агент.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки