Гаджев тренира пълноценно, на линия за старта на Левски в Европа (видео+снимки)

Тази сутрин той излезе заедно с още 24 състезатели на „сините” и взе пълноценно участие в заниманието, съобщи репортер на Novsport.com

Гаджев тренира пълноценно, на линия за старта на Левски в Европа (видео+снимки)

Владимир Гаджев вече тренира наравно със съотборниците си и по всичко личи, че ще бъде на линия за първия мач на Левски в Лига Европа, съобщи репортер на Novsport.com.

Халфът получи травма в коляното в края на лагера в Австрия и снощи тренираше отделно от съотборниците си, под ръководството на кондиционния треньор Ясен Екимов, без да се натоварва сериозно.

Тази сутрин обаче той излезе заедно с още 24 състезатели на „сините” и взе пълноценно участие в заниманието, което стартира в 9:30 часа на едно от помощните игрища на „Герена”.

Тренировката започна с игра с топка, пред около 30-ина зрители и представители на медиите, като първоначално състезателите бяха разделени на квадрати, след което преминаха към двустранна игра.

Впоследствие Илиан Илиев и Здравко Здравков наредиха препятствия, които състезателите преодоляваха за техническо усъвършенстване.

Междувременно тримата вратари тренираха под ръководството на Краси Колев, като наблегнаха на отразяване на удари от далечно и близко разстояние, а единствените отсъстващи от заниманието бяха лекуващите се Даниел Димов и Жоао Пинто.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки