Дунав ще показва на Разград кой е номер 1

Русенци готови да бият Лудогорец по посещаемост на собствения им стадион

Дунав ще показва на Разград кой е номер 1

Дунав (Русе) приема днес Бо­тев (Пловдив) в Разград с на­деждата да продължи отлич­ното си представяне от на­чалото на сезона. Новакът все още не познава вкуса на поражението. „Драконите” са амбицирани да покажат на шампиона Лудогорец и кой е №1 по отношение на посещаемостта на домакинските мачове. Орлите вече приеха канарчетата и спечелиха с 4:1, като на "Лудогорец Арена" имаше 2500 души. От Дунав вярват, че днес на стадиона в Разград може да има близо 3000 зрители. Средната посещаемост на новака до момен­та е 1900, а тази на разград-ани - 1700. Лудогорец обаче е имал едно домакинство по-малко - 3 срещу 4 на русенци.

От ръководството на Ду­нав обявиха вчера, че инте­ресът към двубоя с жълто-черните расте с часове. Билети­те за централната трибуна и блоковете на сектор А се про­дават като топъл хляб. От вчера са пуснати в продажба и пропуски за трибуна "Моци", които са предназначени за най-верните фенове от небес­носинята агитка. Те са с цена 5 лв.

Продължават и записвания­та за организираното фенско пътуване до Разград.

"Цената е 5 лева отиване и връщане. Може да се запише­те на място в магазина или да потърсите за повече инфор­мация Ангел на тел. 0885/123 499, Ивайла на тел. 0896/709 787 и Георги на тел. 0878/811 479. Сборният пункт е в 18 ч. на 24 септември, събота, пред зала "Дунав". Там по тра­диция ще се съберат и автомобили, в които също понякога има свободни места. Коло­ната потегля към Разград най-късно в 19 часа", съобщиха ор­ганизаторите.

Старши треньорът на дра­коните Веселин Великов заяви, че сериозно разузнава Ботев Пд. "Проучваме Ботев Плов­див. Дали сме успели да се под­готвим добре ще си проличи в събота", каза наставникът.

В сряда драконите отстра­ниха Витоша (Бистрица) за ку­пата след драма с дузпи, дока­то канарчетата се разправи­ха лесно с Пирин (ГД), без да ха­бят много усилия.

Tейнут Марем отново няма да е на разположение на Вели­ков за този мач. Треньор­ският щаб даде почивка на част от основните си футболисти в мача за купата и се очаква те да внесат необхо­димата свежест срещу жълто-черните днес.

Дунав – Ботев (Пд)
21:15, „Лудогорец Арена”, Разград

Вероятни състави:

Дунав: Луков – Джалилов, Патев, Милчев, Ат. Атанасов, Раденцов, Димов, Ненов, Шопов, Будинов
Треньор: Веселин Великов

Ботев (Пд): Г. Георгиев – Панов, Терзиев, Златков, Кр. Стоянов, Меледже, Юсеин, Бризола, Неделев, Ив. Стоянов, Жоао Паоло
Треньор: Николай Киров

Съдия: Георги Давидов

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки