Матюиди идва с маска в София

В състава на парижани след лечение на контузия се завръща плеймейкърът Марко Верати

Матюиди идва с маска в София

Полузащитникът на Пари Сен Жермен Блес Матюиди ще играе с предпазна маска на лицето в мача от Шампионската лига срещу Лудогорец в сряда в София. Матюиди получи фрактура на носа при загубата на френския първенец от Тулуза с 0:2 в Лига 1 миналия петък. 

В състава на парижани след лечение на контузия се завръща плеймейкърът Марко Верати, който се възстановяваше в предишните десетина дни от травма на прасеца. Испанският старши треньор Унай Емери по всяка вероятност ще включи в групата за гостуването в София и полузащитника Хатем Бен Арфа, който за последно игра на 9 септември, а в следващите четири мача беше оставен извън състава заради незадоволителна форма. 

Колебливите изяви в последните две седмици на Лукас Моура, Анхел Ди Мария и Хесе Родригес принуждават Емери отново да се обърне към Бен Арфа, който може да даде вариант за разнообразяване на нападението на тима. Пари Сен Жермен пристига в България във вторник. В същото време защитникът Серж Орие се яви днес сутринта в наказателния съд в Париж заради обвинение за нарушаване на обществения ред и нападение срещу полицай при инцидент пред нощен клуб в ранните часове на 30 май тази година. Националът на Кот Д'Ивоар отхвърли обвинението и дори подаде жалба за полицейско насилие.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки