Марселиньо преди ПСЖ: Искаме да направим спектакъл - за София, за България и за нас (ВИДЕО+СНИМКИ)

„За тях победата е задължителна, над всички са Ди Мария и Тиаго Силва, но ние можем да вземем нещо”

Марселиньо преди ПСЖ: Искаме да направим спектакъл - за София, за България и за нас (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Във всеки мач имаш шанс да спечелиш. Това е футбол, всичко е 50:50 и ние няма да се предадем само, защото излизаме срещу ПСЖ.”

Така Марселиньо коментира предстоящия на Лудогорец в сряда мач от груповата фаза на Шампионската лига срещу френския първенец, съобщи репортер на Novsport.com.

„Според мен имаме своите възможности и така трябва да мислим за мач. Ако сме концентрирани, можем да направим нещо, това е сигурно”, каза Марселиньо.

„За тях победата е задължителна. Те ще пристигнат с мисълта, че Лудогорец не е голям отбор, но ние трябва да сме пределно мотивирани, за да имаме шансове.”

Кой е най-добър в отбора на ПСЖ?

„За мен това са Анхел ди Мария и Тиаго Силва.”

Кой са слабите страни на ПСЖ?

„Не съм гледал много техни мачове. Предимно анализи и отделни моменти, но те са голям отбор, само с големи футболисти. Ние обаче също разполагаме с такива. Можем да направим нещо в София, това е сигурно."

За целите на Лудогорец?

"Нашата основна цел всеки сезон е да влезем в Шампионската лига, защото тук играят само големи отбори. Не можем да мислим за малък отбор или за леки мачове, понеже такива тук няма.”

За феновете в София, за които бе открит парк "Шампионска лига":

"Обичаме да играем в София. Тук стадионът винаги е пълен и се пее химнът на България, а това е чудесно. Искаме да направим спектакъл - за София, за България и за нас."

За първия мач от групата срещу Базел:

"С Базел изиграхме голям мач и можехме да вземем три точки, но това е спортът, вече продължаваме напред."

За Кафу и интереса към него от Лацио:

„Когато един играч се докаже в Шампионската лига, тогава големите клубове идват за него. В Лудогорец има много добри футболисти, а той специално е много силен състезател.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки