Кирил Домусчиев: Сега Лудогорец е на доста по-високо ниво, отколкото при дебюта в Шампионска лига

Няма задължително поставена цел за второ или трето място в групата, обясни босът на Лудогорец преди мача с ПСЖ

Кирил Домусчиев: Сега Лудогорец е на доста по-високо ниво, отколкото при дебюта в Шампионска лига

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев смята, че сегашният отбор на Лудогорец е на доста по-високо ниво спрямо тима, който направи пробива в Шампионска лига през 2014 година. В сряда вечер българският шампион приема изпълнената със звезди селекция на френския шампион Пари Сен Жермен в група А на турнира.

„Нямам търпение да чуя първия съдийски сигнал. Мисля, че отборът е доста опитен. Имаме играчи, които са играли в Шампионска лига в тези времена преди две години и които имат необходимия опит и рутина, а и нужната класа. От друга страна отборът е подсилен през последната една година с доста добри футболисти и смятам, че нивото е доста по-високо от този отбор, който беше преди две години”, каза Домусчиев пред
bTV.

Той обясни, че пред играчите няма задължително поставена цел кое място в групата трябва да заемат в компанията на още Арсенал и Базел, но Домусичев иска всички в Разград да имат големи мечти.

„Ние не сме им казвали (на футболистите) „Вие задължително трябва да сте втори или първи, или трети и т.н.” На всеки му е ясно, че трябва да трупаме точки и имаме нашите шансове и сме добър отбор. Някой път аз и на шега го казвам, че минимумът е второто място, но в крайна сметка човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му. Ние трябва да мечтаем за нещо, за да търсим всички възможни начини да го постигнем. Затова целта е да трупаме точки и ще видим докъде ще ни доведат”.

Кирил Домусчиев изпитва гордост от успехите на европейската сцена.

„Очаквам да се представим добре – като отбор, като клуб. Има една много положителна емоция не само в мен, но и в колегите от ръководството на клуба от гледна точка на това, че ние сме горди с това, което направихме. В рамките на три години за втора година успяваме да докараме Шампионска лига в България и също така считам, че имаме и отбор, който може да се представя достойно и да вземе нещо от тези мачове и от тези големи клубове”.

„За мен ще е най-голямата радост, ако тези хора, които ще ни подкрепят, си тръгнат щастливи след мача. Щастливи от играта на Лудогорец и да се надяваме от емоциите, които ще им предложим”, завърши собственикът.

Куп отбори с оферти за Кордоба

Лил е последният европейски клуб, който желае защитникът на Левски

ЦСКА подписа с Иван Тасев за три години

Младата звезда на Пирин Благоевград ще се присъедини към "армейците" през лятото

Арда е пред сделка с Емил Виячки от ЦСКА 1948

В началото на седмицата футболистът е бил в Кърджали

Черно море подписва с халф от Пирин след края на сезона

Аюб Абу е впечатлил Илиан Илиев

Пьотровски с предложения от три отбора в Германия

Според информации, Лудогорец ще иска поне 10 милиона евро за полузащитника

Пирин и Ботев Враца откриват плейофната фаза в първенството

Срещата е днес от 20:00ч.

Черно море се прицели в Пламен Илиев?

Иван Дюлгеров най-вероятно напуска след края на сезона и "моряците" се оглеждат за заместник

ЦСКА ще удари за втори път Левски в дербито

Вижте подробности

НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки