Сензациите в пресата: Пари в Локо (Пд) за пакетни победи

Босът на ПСЖ обърна мач в съблекалнята, Китайци ще спонсорират Левски

Сензациите в пресата: Пари в Локо (Пд) за пакетни победи

Сензациите в родната преса на 30 септември, петък, 2016 година:

Меридиан мач: Пари в Локо (Пд) за пакетни победи

Собственикът на Локо Пд Хрис­то Крушарски обмисля пакет­ни бонуси за поред­ни победи в шампио­нат, научи „Мериди­ан Мач'. До момента „черно-белите" не получават премии за три точки срещу съ­перника, но сега бо­сът е решил да раз­върже кесията.

Тимът от парк „Ла­ута" е с привилеги­рована програма в предстоящите срещи от първенството на Първа лига и при добри обстоятелства ще гони Лига Евро­па. Крушарски е ре­шил да надъха фут­болистите с пакетни премии. За домакин­ството срещу Пирин старши треньорът на Локо Пд Илиан Или­ев няма кадрови проблеми, като ще може да разчита на всички здрави фут­болисти, освен на трайно контузения Серджо. Наставни­кът на „черно-бели­те" отново ще реду­цира състава, като в последния момент ще реши кои 11 ще излязат срещу бла­гоевградчани.

От вратар през за­щитници до халфове и нападатели специ­алистът има няколко въпросителни. Мал­ко от съставите в първия ешелон мо­гат да се похвалят с това, че всеки има шанс за изява. В Ло­комотив се случва точно това от нача­лото на сезона.



Меридиан мач: Босът на ПСЖ обърна мача  съблекалнята

Слабото предста­вяне на мултимили-онната селекция на ПСЖ срещу Лудогорец през първата част вбеси сериозно шефа на парижани Насер Ал-Келаифи. „Меридиан Мач" нау­чи, че шейхът е нах­лул в съблекалнята на отбора на почив­ката и е говорил на висок тон със звез­дите на парижани. Служители на стади­она разкриват, че гласът на Ал-Келаифи е огласил коридо­рите. Милиардерът седеше на тръни в ложата преди почив­ката до собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев, но след обрата на тима му видимо се успокои и усмивката се върна на лицето му.

„Направихме добър мач. Беше ни трудно, защото Лудогорец има няколко добри играчи. Най-важното са трите точки в тази фаза  от турнира. Важна бе реакцията на играчите и на тре­ньора след загубата от Тулуза. Имам до­верие в моите футбо­листи. Приемаме всички критики, за­щото ПСЖ трябва да печели всеки мач", каза шейхът след срещата. Ал-Келаифи направи впечатление много земен човек. Пред стадиона той спря специално пред феновете, които си направиха много снимки с него. След това шейхът, който може да си позволи да наеме цял етаж от хотела за себе си, се качи на автобуса, заедно с футболисти­те.

24 часа: Китайци ще спонсорират Левски

Новият собственик на „Левски" Спас Русев дого­вори и нов голям спонсор за клуба. Китайският те­лекомуникационен гигант Huawei става партньор на тима от „Герена" от 2017 г. Компанията, която от 2012 г. е най-големият производител на телеко­муникационно оборудва­не в света, е част от плана за финансова стабилност, водеща към желаните спортни резултати.

Деле­гация на компанията се срещна с боса на „Левски" Спас Русев и бе постигна­то споразумение за спонсорския договор, съобщи „Дарик". Междувременно от тръст „Синя Бълга­рия" излязоха със стано­вище, че са озадачени от решението за избора на новия петчленен УС на „Левски". Феновете искат гаранции за прозрачност от новия надзорен съвет.

Караиванов: Форматът с 10, 12 или 14 отбора не е особено сполучлив

Президентът на ПФЛ обясни защо не е имало намаляване на отборите в елита

Бройката на чужденците в елита остава същата

Клубовете са се обединили около идеята, че сегашните правила работят

Караманджуков: Ние и още 4 клуба бяхме за намаляване на отборите в efbet Лига

Спортният директор на Лудогорец коментира срещата в централата на БФС

Георги Иванов: Тук няма еднолични решения

"Ние сме партньори на клубовете", заяви президентът на БФС

Гражданският съвет, отговорен за "Колежа" иска преработка на проекта

Целта е стадионът да покрие категория 4 на УЕФА

ЦСКА остана без Каранга и Матей за Лудогорец

Най-вероятно Тобиас Хайнц ще води атаката на "армейците"

Левски пусна билетите за Черно море

Срещата на "Герена" е в неделя от 19:30ч.

Вратичка в закона дала старт на ремонта на "Армията"?

ЦСКА все още няма разрешително за реконструкцията на съоръжението

Даниел Наумов вече има договор с Левски

Вратарят на ЦСКА 1948 ще облече синия екип през лятото

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки