Нов вот на доверие за Сашо Димитров

Ръководството на Берое пак застана зад треньора

Нов вот на доверие за Сашо Димитров

Старши треньорът на Берое Александър Димитров проведе среща с ръководството на клуба след загубата с 0:1 от Черно море у дома.

Това бе трето поредно поражение за заралии, като тук влиза срамното отпадане за купата от Септември София и четвърти мач без успех.

Спешната сбирка в петък вечерта продължи повече от час. Още през седмицата ръководството на Берое гласува доверие на треньорския щаб, като излезе с официално изявление на сайта на клуба.

Сега шефовете отново са застанали зад специалиста, който мълча като риба след загубата от Черно море. Димитров не говори нито пред телевизията, даваща мача, нито после на пресконференцията. Младият наставник прати да се черви помощникът си Ивайло Йорданов.

Сашо и щабът му почти сигурно остават начело на Берое и ще водят отбора в домакинския мач срещу Ботев Пловдив от 10-ия кръг на Първа лига на 16 октомври.

Очакваше се, че ръководството ще направи треньорска рокада по време на предстоящата пауза в шампионата заради световните квалификации, за да може новият наставник да има време да влезе в час.

Засега обаче Димитров остава начело на Берое, пише „Тема спорт”. Не е изключено бившият селекционер на юношеския национален отбор сам да подаде оставка, осъзнавайки негативното отношение на феновете към него.

Недоволството на публиката е сериозно, като в края на двубоя с варненци се чуваше мощно "оставка, оставка". А отливът на зрители на домакинските срещи на заралии стана нещо напълно нормално и показателно за всичко, случващо се с Берое.

След двубоя с Ботев Пд на зелено-белите предстои гостуване на Левски, като нищо чудно за тогава те вече да са с нов старши треньор.

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки