Джамбазки: В този момент най-важното е да успеем да вдигнем психологически футболистите

"Под негово ръководство отборът постигна най-доброто си класиране в „А” група", посочи Златко Живков

Джамбазки: В този момент най-важното е да успеем да вдигнем психологически футболистите

Атанас Джамбазки е новият стар треньор на Монтана. 47-годишният спец, който до сега бе спортен директор на клуба, заменя на поста досегашния наставник на монтанци Стевица Кузмановски. 24 часа по-рано македонският спец бе освободен заради незадоволителни резултати. Джамбазки бе представен пред отбора в съблекалнята от кмета на Монтана Златко Живков.

„Спряхме се на него защото е в кухнята на отбора, обстановката му е позната и не на последно място, защото смятаме, че може да се справи в тази ситуация. Нека не забравяме и фактът, че под негово ръководство отборът постигна най-доброто си класиране в „А” група”, заяви кметът на Монтана Златко Живков.

Преди да изведе футболистите за първа тренировка на стадион „Огоста” новият треньор проведе кратък разговор с тях и представи новия си щаб. Николай Николов е бивш футболист на монтанци и бе дясната му ръка докато води Ботев (Враца) през миналия сезон. Другият треньор е Дилян Иванов, който бе и в щаба на Стевица Кузмановски.

Нов треньор ще работи и с вратарите. Това е бившият страж на Берое и Левски Стойчо Драгов.

„В този момент най-важното е да успеем да вдигнем психологически футболистите. Момчетата имат качества, но с тези загуби в първенството самочувствието им е понижено”, заяви в първото си интервю след встъпване в длъжност Атанас Джамбазки, който застава начело на Монтана за четвърти път.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки