Ростов остана без генералния си спонсор

Договорът е прекратен, защото клубът не е изпълнил условия по него

Ростов остана без генералния си спонсор

Генералният спонсор на участника в Шампионската лига ФК Ростов - групата Агроком, е изпратила писмо до ръководството на клуба за прекратяване на отношенията. Причината е неизпълнение на клаузи в договора, е заявил пред ТАСС председателят на Съвета на директорите на фирмата Иван Савиди.

 

Според Савиди, предупреждението е отправено на 29 септември и то е защото ростовчани не са успели да поставят символиката на екипите, с които тимът играе в Шампионската лига.

 

"Повече няма да спонсорираме ФК Ростов. Вече е изпратено писмо до ръководството на клуба, в което едностранно прекратяваме договора заради неизпълнение на условия по него", е казал Савиди.

 

Шефът на УС на клуба Пьотър Серов пък коментира, че оттеглянето на Агроком няма да се отрази на финансовото състояние на Ростов. Според някои неофициални източници както и коментари в социалните мрежи обаче, този пропуск от страна на клуба е само предтекст за фирмата, която е получила съвет от централната власт да се оттегли и да пренасочи финансирането си в друга посока.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки