Крушарски заплаши да направи играчите на Локо (Пд) общи работници

Ако ми докажат, ще отрежа главата на този, който е уреждал мачове и ще го лежа, закани се собственикът

Крушарски заплаши да направи играчите на Локо (Пд) общи работници

Собственикът на Локомотив (Пловдив) заплаши футболистите на клуба с преминаване на осемчасов работен ден като общи работници по поддръжката на терена на „Лаута”. Ако искат да избегнат подобна съдба, играчите ще трябва да превърнат предстоящите си мачове в спектакъл за зрителите.

Не може да ме убедиш, че един мач е така, другия мач е иначе. Във футбола също има постоянство. Разбитам да загубим с игра, със спектакъл – да. Ама да загубим бабешката, просто няма как да стане. Казах им и  повтарям "Или почваме да правим спектакъл, или минавам на друга тема". Който не иска да работи за клуба, има си договор, осем часа си бачка на стадион „Локомотив”. Имаме доста работа сега и по оформянето на терена. Имам право да ги командировам. Не аз, ръководството трябва да ги командирова за производствени нужди за 45 дни”, сподели Крушарски пред Диема спорт.

Заканата си той е огласил публично още вчера на среща с играчи и фенове.

Собственикът заяви, че е изпитвал известни съмнения, но вярва в честната игра на Локомотив при драматичните и резултатни загуби с 2:5 от Славия и 2:3 от Пирин.

Не се съмнявам за черно тото. Като бях в Аржентина и обменям 500 евро там ми казаха, че им викат „Садамки” – всеки говори за тях, но никой не ги е виждал, И тук така само си блещим наляво-надясно за черно тото. Това, че аз имам предчувствие не значи, че съм баба Ванга, но то никога не ме е излъгало. Дайте да го докажем. Има си власти, има си съд, прокуратура. Който си е заслужил, да иде да си изкара командировката в затвора. За Пирин още на обяд започна да ме човърка, че момчетата ще почнат да играят балет, не да играят футбол. Не говоря за залагания. Аз не мога да обвиня никого, затова казах „Дайте, докажете ми, лично аз ще се намеся и на този, който го е направил, ще му отрежа главата и ще отида да го отлежа”.

"Като влязох и ги попитах в спокоен тон преди да ми дойдат дяволите, знаеш ли колко човека се обадиха. Обадиха се Мартин и Котев, най-опитните. Те се обадиха да опонират нещо, казаха, че това е футболът".


Крушарски вече е договорил с кмета на Пловдив взимането на стадион „Локомотив” на концесия за 30 години.

Водят се преговори черно-белите да играят контрола с аржентинския гранд Ривър Плейт. Има и възможност футболист на Ривър да идват под наем в Пловдив.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки