Сензациите в пресата: Стоичков иска целувка с Меси

Трибуна "Бесика" готова за Битката за Пловдив; Още един национален селекционер си тръгна; ЦСКА събира братя Братоеви и още…

Сензациите в пресата: Стоичков иска целувка с Меси

Сензациите в пресата днес, събота осми октомври 2016 година:

„Меридиан мач”: Стоичков поиска целувка с Меси

Българската легенда Христо Стоичков отново направи шоу в ефира на мексиканската телевизия Univision. Камата участва в една от програмите на телевизията „Попитай звездата", като трябваше да отговаря на въпроси на зрителите. Един от тях бе, ако трябва да избира между това да удари шамар на звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо и целувка по устата с Меси, какво би избрал. След кратък размисъл Стоичков отговори: „Целувчица по устата с Меси, но само защото вече имам опит с Куман", обяви българската футболна легенда. Стоичков визираше кадъра от празненствата през 1992-ра година по случай спечелената европейска купа с каталунците, когато целуна холандския си съотборник Роналд Куман. Тогава Барселона триумфира след гол в продълженията срещу Сампдория във финала на „Уембли". „Беше сладко...Куман изобщо не разбра , добави с усмивка Стоичков в студиото на телевизията.

„Тема спорт”: Трибуна "Бесика" готова за Битката за Пловдив

Привържениците на Локомотив Пловдив могат да получат подарък за дербито с Ботев. Както вече е известно, собственикът на клуба Христо Крушарски има сериозни намерения да изгради временна трибуна, която да бъде поставена на мястото на премахнатата "Бесика". Сега на ход е следващата крачка, а именно да бъде поръчана изработката на самия сектор. Мястото вече е било огледано от фирма, която се занимава с изработката на такива конструкции, и се очаква до средата на другата седмица такова съоръжение да бъде поръчано. Самият Христо Крушарски сподели, че има желание трибуната да бъде в готов вид до дербито с Ботев Пд, но крайното решение ще вземе общината. "И за построяването на трибуната чакам разрешение от общината. Колкото и желание да имам, трябва да ми бъде позволено да го реализирам. Разбира се, искам всичко да е готово за дербито", отсече Крушарски. Битката за Пловдив е на 20 ноември.

„Тема спорт”: ЦСКА събира братя Братоеви
ЦСКА е на път да оформи действително шампионски отбор. По всичко изглежда, че армейците ще съберат под един покрив близнаците Валентин и Георги Братоеви. Първият вече води подготовка с тима на Сашо Попов и призна, че ако не си намери клуб в чужбина, може да остане и да помогне на червените. Вторият пък изненадващо бе освободен от полския Шчечин след само един мач в местното първенство. При положение че се стигне до разбирателство между двете страни, то армейците се превръщат в основен фаворит за титлата, стига всяка една от звездите им да останат в клуба до финалите. Освен братя Братоеви, в тима са още имена като Николай Николов, Теодор Тодоров, Мартин Божилов, Радослав Парапунов, Пламен Шекерджиев, Смилен Мляков, Христо Цветанов и Ивайло Стефанов.

„24 часа”: Още един национален селекционер си тръгна
Националните селекционери явно нямат година, след като втори напуска поста си малко след началото на сезона. Александър Георгиев вече не работи с юношеските национали, след като отборът му отпадна от елитния кръг в евроквалификациите, като постигна 1 победа и 2 загуби във Финландия. Георгиев е трябвало да помага на Викторио Павлов, който стартира лагер с 16-годишните за контролите със сборния състав на германската провинция „Нидерзаксен" на „Царско село". От БФС обаче обяснили на Павлов, че трябва да се оправя сам, след като Георгиев вече не работел за централата. Така Павлов започна сам лагера за двата мача. Точно преди да стартира и лагерът на мъжкия ни национален отбор за гостуванията на Франция и Швеция, и Ивайло Петев си събра багажа и прие офертата на „Динамо" (Загреб) и замина за Хърватия. В събота за Англия пък заминава юношеският национален отбор до 19 години, който се води от Ангел Стойков. Бившият футболист на „Черноморец" смени на поста Светослав Тодоров, който също се оказа излишен за БФС. В състава са и няколко момчета, които играят в чужбина. Сред тях е и Владислав Жиков от „Милан", който бе сред най-добрите юноши на Европа в класацията на английския вестник „Гардиън", която е една от най-престижните. Останалите са Алекс Петков от „Хартс", Илия Джамов от „Мертсхам” и   Илиян Стефанов от „Бари". Заради присъствието на Джамов президентът на „Славия" Венци Стефанов обяви списък от връзкари в националните отбори. Джамов е син на бившия президент на борбата Димитър Джамов. Алекс Петков пък е синът на бившия халф на ЦСКА и националния отбор Милен Петков, който от това лято е в Шотландия.
НКП обяви, че ще има шествие преди дербито с ЦСКА

Двубоят на "Васил Левски" е от 16:15ч. в събота

БПФЛ благодари на депутатите за визите на чужденците

С промените се слага край на бавната процедура по издаване на работни визи на футболисти извън ЕС

Звездите на България и Етър сътвориха шоу с 8 гола на "Ивайло"

Сборният отбор на Краси Балъков отстъпи пред водените от Стоичков легенди

Димитър Шалъфов: Стадион "Георги Аспарухов" не може да бъде отдаден на концесия

Вижте какво разясни председателят на СОС

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки