ВК Левски София стартира сезон 2016-2017 готов за победи

„Сините“ волейболисти с ясна заявка да бъдат номер едно

ВК Левски София стартира сезон 2016-2017 готов за победи

На пресконференция по повод новия волейболен сезон президентът на ВК Левски София – Владимир Николов, представи пред медии отбора и всички новини, свързани с него и ясно заяви основната цел – победа!

 

„Започваме сезон 2016-2017 заредени с нови сили.  Готови сме за победи! Имаме нови играчи в състава, които отлично допълват момчетата, с които играхме през изминалия сезон. Имаме нови спортни екипи, с марка Errea, осигурени с подкрепата на Sport Depot, върху които поставихме новата емблема и не на последно място – имаме нов финансов партньор, в лицето на Garitage Park, които на първо място са големи почитатели на волейбола и разбира се вярват, че заедно пътят към победите ще бъде по-лесен", каза Николов.

 

Новото име „Левски София“, което смени предишното „Левски Боол“ и промяната в емблемата доближават максимално до традициите в „голямото синьо“ семейство и имат за цел да затвърдят принадлежността на отбора.

 

Под ръководството на президента Владимир Николов и треньора Петър Шопов в отбора влизат и новите попълнения – Спас Байрев, който на бенефиса на Владимир Николов лично получи фланелката с №11 като ясен знак за следващи стъпки; Георги Манчев и неговият по-малък брат Николай също се присъединяват към синия тим; добре познатите Симеон Александров и Теодор Богданов се завръщат в Левски и не на последно място млади и талантливи играчи с водещи функции и в младежките национални формации. С новите лица и добре познатите стари, отборът ще се стреми само към едно – победа!

 

За всички тези промени е необходима и стабилна финансова подкрепа, която от този сезон ВК „Левски София“ ще има в лицето на Garitage Park (Гаритидж парк).

 

„Участието на инвеститорите в управлението на клуба ни дава спокойствието и увереността, че през новия сезон ще направим сериозна стъпка напред в професионалното си развитие“, сподели Владимир Николов.

 

Финасовите партньори взимат решението да подкрепят отбора, защото вярват, че спортът заема важно място за балансираното развитие на човека и неговото образование, и носи положителни емоции и не на последно място – всички от  Garitage Park са фенове на „Левски“. 

 

Към момента основен спонсор на ВК „Левски София“, за сезон 2016-2017, е Леденика.

Попов: Среброто не е утеха

Треньорът на ЦСКА поздрави Левски за титлата

Николай Желязков: Тези деца играха като мъже

Треньорът на "сините" със силни думи след триумфа

Владо Николов с призив към феновете на Левски

Вижте какво каза президентът на "сините"

Бленджини обяви състава на България за Лигата на нациите

Вижте 30-те избраници на новия селекционер

Левски удари ЦСКА и е на победа от титлата (ВИДЕО)

„Сините“ биха с 3:1 и са пред първи волейболен триумф от 15 години насам

Контузия приключи сезона на Алекс Николов

Вижте подробности

Марица (Пловдив) е шампион на България за десети пореден път

След успех над ЦСКА

Левски с обрат срещу ЦСКА в първия мач от финалната серия (ВИДЕО)

"Сините" изоставаха с 0:2 гейма, но се окопитиха и победиха

Жените на България до 18 г. поемат към Гърция

Тимът на Антонина Зетова във Втора група

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки