Фенове на Фейенорд вдигнаха тревога в Манчестър

Ултрасите с резервации за всички сектори на „Олд Трафорд”

Фенове на Фейенорд вдигнаха тревога в Манчестър

Феновете на Фейенорд готвят сериозни проблеми за полицията в Манчестър преди гостуването на тима на Юнайтед в мач от Лига Европа следващия месец.

Причината е, че привържениците на холандския тим, които са известни с буйните си хулигански прояви, са направили заявки за билети в сектори извън зоната за гостуващата агитка, информира „Мирър".

Според изданието около 4500 фенове на Фейенорд са получили парите си обратно, след като от Юнайтед са разбрали, че собственият им сайт е позволил на фенове, живеещи в Холандия да си поръчат билети.

От английския клуб все още не са уведомили Фейенорд колко билети ще получи клубът за гостуването, но според полицията в Манчестър от Юнайтед не планират да отпускат повече от 3000 места за гостуващите фенове, макар да се очакват на Острова да пристигнат и такива без билети за мача.

Първият двубой в Холандия, който бе спечелен от домакините, се игра пред частично затворен стадион заради наказание на Фейенорд след изстъпленията на техните фенове в мачовете срещу Рома в миналогодишното издание на Лига Европа.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки