Заплашват Хамес Родригес с убийство

"Искаш ли да видиш как изглежда мъртвият Хамес?" и "Пътувам въоръжен към дома ти, кажи сбогом на близките си" са част от заплахите, които е получила загрижената му майка

Заплашват Хамес Родригес с убийство
Майката на звездата на Реал Мадрид и Колумбия Хамес Родригес - Пилар Рубио Гомес, използва социалната мрежа, за да се оплаче, че заплашват с убийство известния ѝ син.
 
"Искаш ли да видиш как изглежда мъртвият Хамес?" и "Пътувам  въоръжен към дома ти, кажи сбогом на близките си" са част от заплахите, които е получила загрижената майка.
 
Пилар Рубио е публикувала в личния си профил в Туитър снимка на кутия, съдържаща пистолет, патрони и писмено съобщение. Тя разказа, че някой изпратил фотоса заедно с редица заплахи към сина ѝ.
 
Въпреки че профилът на  Рубио е затворен, изображението вече е широко разпространено от онлайн потребителите.
 
Според колумбийските и испанските медии заплахите идват от наскоро регистриран международен акаунт. Някои от заплашителните съобщения са подписани от известна групировка, която се разследва от ФБР за редица престъпления, някои от които свързани със заплашването и рекетирането на хора в интернет.
 

От полицията в Колумбия се въздържат от коментар- дали заплахите срещу Хамес са сериозни, или става дума за неуместни шеги. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки