Сензациите в пресата: "Червен" допинг тормози Левски

Призоваха спешно съдийския отговорник Марка Бата за битката

Сензациите в пресата: "Червен" допинг тормози Левски
Съмнения са обхванали ръководството на Левски преди днешния мач с ЦСКА-София. На „Герена" имат притеснения относно това дали съперникът няма да използва някакви допълнителни стимуланти, за да се подготви за срещата. Както писахме преди време, „сините" официално поискаха   допинг контрол за три срещи от първенството. Последната е именно с ЦСКА-София. Такъв тест обаче едва ли ще има, тъй като по правилник няма как един клуб сам да поиска. Единственият вариант е, ако от Антидопинговата централа сами решат да вземат проби.
 
В Левски притеснението е породено от факта, че този двубой е изключително важен и за двата клуба, но особено за ЦСКА-София, от където всячески се опитват да изкарат двубоя Вечно дерби. Отделно на „Герена" имат горчив опит и от битките с автентичния ЦСКА. Припомняме, че с допинг преди време бяха хванати Костадин Стоянов, Румен Трифонов и Тодор Янчев, като първият бе наказан точно за дерби със „сините", спечелено с 1:0 от ЦСКА с гол на Зику. По-късно отново Костадин Стоянов игра доста съмнително при успеха с 3:1 на „Герена", когато буквално прегази недостижи-мия по това време Гарра Дембеле.
 
Притеснения в Левски има и от друг характер и той е съдийският. За рефер на срещата бе назначен Ивайло Стоянов. Явно обаче съмненията от „Герена" са споделени и от БФС, тъй като извънредно за мача бе привикан лично съдийският наблюдател Марк Бата. Французинът ще следи под лупа работата на Ивайло Стоянов, а БФС са платили по спешност билетите и престоя на французина.

 
От антидопинговия център мълчат
 
„Меридиан Мач" потърси родния антидопингов център, за да получи информация около плановете му за мача ЦСКА-София - Левски. Оттам нито потвърдиха, нито отрекоха, че днес ще пратят свои хора, които да дебнат за нарушения на стадион „Васил Левски". Направи впечатление, че жената, която вдигна телефона, но не пожела да се представи, е добре информирана за днешната среща.
 

„Не мога да ви кажа дали ще има допинг проби за мача ЦСКА-София - Левски. Не съм оторизирана да давам такава информация", коментира притеснената служителката на агенцията, която обясни, че за първи път медия се обажда в офиса с подобен въпрос. 

Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки