Йорданеску: Нашият отбор може да блести както феновете ни по трибуните (ВИДЕО+СНИМКИ)

„Доволен съм, защото можеше да загубим накрая”

Йорданеску: Нашият отбор може да блести както феновете ни по трибуните (ВИДЕО+СНИМКИ)
Старши треньорът на ЦСКА-София Едуард Йорданеску обяви, че е доволен от равенството 1:1  с Левски в мача от 10-ия кръг на Първа лига. Той подчерта, че „сините” са имали добри възможности да победят.
 
„Поздравявам играчите за битката, че се бориха до края. Благодаря на феновете за подкрепата. Това е специален мач срещу силен отбор с опитен треньор. Знаех, че това е специален мач за феновете. Исках да спечеля. Постепенно започнахме да ставаме добър отбор. Когато всички наши играчи са на разположение, ще бъдем още по-силни”, каза той.
 
„Играхме добър футбол. Диктувахме темпото. Имахме шансове. Тяхното попадение дойде от нищото, съдията им даде и авантаж”, добави румънецът.
 
„С малко повече внимание, можеше да спечелим. Левски имаше огромен шанс, след наша грешка. Виках на нашите момчета, но те не ме чуха и така дойде грешката. Трябва да сме доволни от изхода на мача, защото можеше да загубим”.
 
„Казах им на почивката, че ги подкрепям, че ще поема отговорността след мача независимо от резултата”, каза още Йорданеску.
 
„Нямаме още този отбор, който искам. Нашият отбор може да блести, както нашите фенове по трибуните. Започваме да показваме все по-добра игра. Имаме проблеми с Нунеш, който стана късно и трябваше да променя целия си замисъл. Поздравих моите футболисти след мача. ще анализираме грешките си. Съжалявам само за последната ситуация, когато бяхме трима на трима. Но пък добрите моменти в мача ни дават вяра за в бъдеще”, завърши треньорът. 
 
Пред чакащите го журналисти пред „Васил Левски” румънският специалист коментира, че за него това не е бил специален мач, но е усетил, че мачът е специален за феновете.

„Опитахме да пресираме. Искаме да благодаря на феновете за фантастичната подкрепа. Опитахме да вземем три точки. За мен специално това не беше кой знае колко специален мач. Но феновете много искаха да спечелим, днес не успяхме, но скоро ще успеем. Това е заслужен краен резултат. Направихме страхотни 30 минути, след това мачът стана различен след техния гол. Доволен съм от играта на нашите футболисти. Трябва да работим с всеки един поотделно. Симао и Арсенио ги нямаше, те са много важни за нас. Вярвам на всички в съблекалнята и мисля, че имаме нужното качество да печелим”.

Йорданеску се радва, че жокерът от пейката Преслав Йорданов изработи и вкара дузпата за изравнителния гол и в същото време изрази надежда, че скоро ще успее да върне на терена капитана в изгнание Борис Галчев.



„Радвам се много за Преслав Йорданов. Той вкара, прояви характер, което е много важно за нас. Изпитвам уважение към моите играчи, защото когато се опитваш да контролираш мача и да печелиш и успееш да се върнеш пот изоставащ позиция, значи трябва да си доволен. През цялото време съм зад отбора и се надявам те да дават 100% винаги. Галчев е важен за нас, за феновете. Той е нашият капитан. Опитвам се отново да го спечеля отново на наша страна, но е нужно време. Клубът има позиция по този въпрос. Нещо се случи и имаше реакцията. Заедно с ръководството решихме да не го пускаме в този двубой”.

„Малко протестирах по време на мача и се извинявам. Искам да не се накъсва толкова много с нарушения играта”, възропта леко треньорът на ЦСКА срещу съдийството.
Разкритие: БФС помага на Етър

Централата ще финансира поставянето на осветление на новия тренировъчен

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

Капитанът на футзалния Черно море: Мислим за титлата

Пламен Стойков се цели и в Шампионска лига

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки