Скоулс: Липсата на облик в отбора на Моуриньо прави Ливърпул фаворит

Юрген Клоп пък успешно е наложил своя начин на игра, според бившия халф на Юнайтед

Скоулс: Липсата на облик в отбора на Моуриньо прави Ливърпул фаворит

"Липсата на облик на Манчестър Юнайтед под ръководството на новия мениджър Жозе Моуриньо прави Ливърпул фаворити", заяви легендата Пол Скоулс преди мача с мърсисайдци днес.

 
Юнайтед в момента е на седмо място в таблицата и изостава с три точки от Ливърпул.
 
Скоулс предполага, че все още Моуриньо не е показал най-добрата си страна и се чувства объркан в тима на „червените дяволи”.
 
"Моуриньо има толкова много обърквания за това кой трябва да играе. Не мисля, че отборът е сплотен все още и ще отнеме време, докато се стикова" - коментира Скоулс, който спечели 11 титли във Висшата лига с Юнайтед. 
 
Бившият мениджър на Челси Моуриньо замени Луис ван Гаал на „Олд Трафорд” през лятото и се подсили с четири основни попълнения. Защитникът Ерик Бейли бе закупен за £30 млн., шведският нападател Златан Ибрахимович пък пристигна в Юнайтед със свободен трансфер, арменският халф Хенрих Мхитарян също бе привлечен, както и френският полузащитник Пол Погба за баснословната сума от £ 89 млн.
 
Юрген Клоп пък успешно е наложил своя начин на игра сред футболистите на Ливърпул и Сколулс ги приема като фаворити в днешното дерби.
 
"Формата, в която се намира в момента Ливърпул, изглежда толкова добра, колкото и на всеки друг отбор в лигата. Те имат реални шансове в днешното дерби"-  коментира Скоулс по повод предстоящия двубой и играта на Ливърпул под ръководството на Клоп.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки