Крушарски: Ще мисля много за следващия треньор, искам да направи танцуващ отбор, отбор бижу

„Досега говорих глупости за хора, които могат да четат и да разберат какво се крие зад тези глупости”

Крушарски: Ще мисля много за следващия треньор, искам да направи танцуващ отбор, отбор бижу

Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски обяви, че ще мисли много за това кой ще е следващият старши треньор на отбора и подчерта, че ще иска от наставника да направи „отбор бижу”.

 

Босът на „черно-белите” каза още, че юношите на клуба ще се обиграват в Рилски спортист и ще се следи тяхното развитие.

 

„Този път ще мисля много за треньора, който ще дойде. Ще имаме обстоен разговор. Ще искам изписано всичко от А до Я. Аз ще си поставя моите лични искания. Да направи това, което аз искам – един танцуващ отбор, едно бижу, на което всеки се радва. Това става постепенно, в България трудно можеш да намериш качествен материал. Който приеме това, което ви казвам днес, той ще стане треньор”, каза Крушарски на пресконференция днес.

 

„В момента Рилски спортист работи под наше командване. Войнов е треньор, той е човек, който е дал своето. Той ще подготвя кадрите на Локомотив. Юношите ще ходят там да се обиграват. Ние ще си гледаме кадрите”.

 

„В  Локомотив напрежение няма. В Локомотив има проблем, както всяка предприятие има възход и падение. Има проблеми и ние тези проблеми си ги решаваме лека-полека без да нагнетяване допълнително напрежение. Допълнителното напрежение се нагнетява от някои хора, които не знам за какво го правят дали за сензация? Ако искате да си говорим глупости, може винаги да си ги говорим. Досега действително говорих глупости за хора, които могат да четат и да разберат какво се крие за зад тези глупости. Днес ще бъда по-сериозен. Ако не ни стигне времето, ще приспим тука. Аз свикнал на 24-часов работен ден. Информация ще получавате от пресклуба на Локо Пд, от днес се реши всеки един от футболисти даде интервю без разрешение, ще има съответните санкции. Защото всичко се превръща в една говорилня”, каза той е добави, че осигурил всички условия за работа на предишния треньор Илиан Илиев.

 

„Когато се срещнахме с Илиан, ние се разбрахме за пет минути. Това всички го знаете. Каквото е поискал от мен, това го е получил. Това че имах някои изцепки по вестниците, той малко се обиди и спрях. Някой ако се опита да ме сложи на пангара, няма как да стане. Аз давам парите. Който дава парите, той поръчва музиката. Моята цел е да влезем в Лига Европа. За това трябват пари. Каквото са поискали, аз съм го дал. След това какво се случва в съблекалнята… аз направи собствено проучване и разбрах някои неща, които ще останат за мене. С Илиан съм говорил три пъти през годината. Нямали сме никакви допирни точки. На Илиан в селекцията никой не се е бъркал. Той ми каза, че не иска никой да му се бърка и това стана”.

 

„Продължаваме нататък. Разберете едно Локотомив винаги ще го има. Достатъчно луд съм, за да направя това, което искам. Искам да направя едно бижу и да ми е кеф, като идвам. За мен това е детска играчка, бил съм на много по-трудни места. Ще взимаме играчи, който е поне три нива над нашите. Като ми кажат тоя го искаме, ще ги накарам да ми се обосноват защо го искате. Ако иска някой да управлява еднолично, ще го помоля да заложи 2,5 млн. и като си свърши работата, аз ще му дам 3 млн.”, добави той.

 

„В нашите клубове не трябват толкова много треньори, колкото психолози, за да изчистят главите на някои от момчетата. Имаме таланти, но тия таланти си мислят, че някои им е длъжен”.

 

„Искаме да направим едно семейство тук, работещо. Показно е какво е направено тук за една година. Продължаваме да правим. Беше ми обещано, че трибуната ще е готова за мача с Ботев. Ако трябва, ще се работи денонощно, но ще стане. Позволих да не съм близо до проблемите и това ми е най-голямата грешка”, каза още Христо Крушарски. 

 

Той бе категоричен, че целта на Локомотив (Пд) e в предстоящия домакински мач да победи Дунав. Той отсече, че отборът трябва отново да започне да печели.

 

Спортният директор Чавдар Цветков добави, че е отскоро в клуба и тепърва навлиза в проблемите му, но ще направи всичко възможно да оправдае гласуваното му доверие.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки