Николай Киров: Слабото първо полувреме доведе до загубата

„Трябва вече да се обръщаме към школата, защото нямаме дълбочина в състава”

Николай Киров: Слабото първо полувреме доведе до загубата

„Много лошо първо полувреме от наша страна. Разпокъсани действия от целия отбор, много брак в подаванията и точно това лошо първо полувреме доведе до тази загуба.”

Това каза Николай Киров след загубата на водения от него тим на Ботев Пловдив от Черно море. Поражение на „канарчетата” дойде след три получени попадения до почивката и две отбелязани след нея.

„През седмицата работихме доста за този мач. Подготвяхме се 4-5 дни, но очевидно не сме се подготвили добре”, посочи наставникът, който разполагаше с група от едва 16 футболисти за срещата, в това число и двамата вратари.

„Дълбочината на състава е доста малка. Всичко зависи от това дали ще успеем да запазим здрави състезателите, защото виждате иначе какво се получава.”

„Днес в дефанзивен план абсолютно целият отбор не се представи добре, защото оставяхме съперниците да набират скорост с топка в крака. После ставаше трудно за защитниците.”

За контузията на Цветомир Панов още преди почивката:

„Ще отсъства минимум две седмици. Явно вече ще трябва да се обръщаме към школата, защото идва ред и на момчетата от ДЮШ да помагат. Ще мислим върху вариантите си още от утре сутрин.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки