Реферът Станислав Тодоров тънко и професионално помогнал на Левски, според Пламен Липенски

Винаги съм готов да водя Берое, състоянието на Гъргоров не е добро

Реферът Станислав Тодоров тънко и професионално помогнал на Левски, според Пламен Липенски

Временният треньор на Берое Пламен Липенски заяви, че реферът Станислав Тодоров тънко и професионално е подпирал Левски след загубата на „Герена” с 0:2.

 
„Не очаквах загуба. Знаех за моментното добро състояние на Левски и за нашето състояние, но искам да отбележа, че ако бяхме изпълнили 50% от това, което бяхме начертали, щяхме да си тръгнем и с точка. Пуснахме декларация, въпреки че имам принцип, че когато мълча, повече се чувам. Няма как да пуснем жалба, защото той е един от най-можещите съдии и най-добре знае как да помогне. Знаем, че е от левскарски род. Вече трети мач… Нямаме къде да се хванем от професионална гледна точка. Знае как да помогне. Извинявам се, може да прозвучи некоректно, но това е непрофесионално съдийско поведение. Не искам да кажа, че е повлиял. Видяхте фаула при гола, преди това видяхте какъв фаул се свири на нашия централен нападател. Минев се удря в него, а той дава фаул на нашия. Накъсване на играта, леко подсвирване, когато има фаул за нас. Не се оправдавам в никакъв случай. Ние играхме страхливо първото полувреме. Това не беше играта на нашия отбор. Шапката ни беше скроена. Целта беше да държим по-далеч топката от Левски, да ги приемем в нашата половина и оттам на контраатака с Жуниор Мапуку, който е бърз футболист, да реализираме”, каза Липенски след мача пред „Диема Спорт”.  

„Искам да подкрепя още веднъж тази декларация. Дори нашият технически секретар позна, че Станислав Тодоров ще свири мача с Левски. Той знае как стават работите. Свири смешен фаул на Мапуку, при 0:0 той оставаше сам срещу вратаря.”
 
„Преди 3 години в Пловдив той беше наказан 3 месеца. Там си спомняте какво клане беше, беше ни отрязал главите до кръста.”
 
„Искам да честитя победата на Левски, но искам да изтъкна и професионалното отношение на моя отбор, защото след няколко неуспешни мача днес имаше желание, борба и амбиция, за да покажем нещо повече в днешния мач.”
 
„Не е добро състоянието на Гъргоров, според мен. Ще остане в София, ще направи магнитен резонанс, за да се установи какво е положението.”
 
„Заплатата му? Ние сме професионален клуб. Освен чуждите неприятности, има и други радости в тоя живот.” 
 
Запитан за развитие около треньорския пост и дали той има амбиции да води Берое, Липенски отвърна:
 
„Моите амбиции са да си тоя и да помагам на моя клуб. Още не сме разговаряли с ръководството, ще видим. Но винаги съм готов да водя Берое.” 
 
И завърши с думите: „Иска ми се за нещо по-голямо от топ 6. Отборът има сили, разбира се.” 

 
Бабич: Разочаровани сме, заслужавахме равен

Целта е да се спасим, обобщи треньорът на Пирин

Христо Янев: Повратният момент бе, че не наведохме глави

Паузата идва много навреме за нас, обясни наставникът на Ботев Враца

Славия без двамата си тарани на "Колежа"

Загорчич определи групата за визитата

БФС подари осветление на Етър

Тренировъчен терен на "болярите" ще грейне по повод 100-годишнината на клуба

Балкан (Варвара) оттегли жалбата си срещу вписването на Георги Иванов

Така на практика падна и последната пречка

ДРАМА НА ДЪНОТО! Ботев Враца мечтае за спасение (ВИДЕО)

Тимът на Христо Янев с обрат срещу Пирин в Благоевград

Марек и Септември врътнаха 1:1 (ВИДЕО)

Вижте подробности за мача

Илиан Илиев прекроява състава на „моряците“

Вижте подробности

Димитър Илиев преподписа с Локо Пд

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки