Йорданеску: Кешеру е най-добрият нападател в България

Задължени сме да го спрем в събота, казва треньорът на ЦСКА за нападателя на Лудогорец

Йорданеску: Кешеру е най-добрият нападател в България

Треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску говори пред румъ­нските медии във връзка с ма­ча с Лудогорец тази събота. Наставникът отправи куп похвали към един от играчи­те на разградчани.

"Кешеру имаше проблеми преди време с контузия, но се­га е напълно възстановен. И друг път съм говорил за него, и сега пак ще го кажа - за мен той е един от най-добрите румънски играчи. И бих казал, че е най-добрият нападател в България, макар да не искам да обиждам другите футболисти. Задължени сме да го спрем в мача в събота. Той има много висока класа, действа автоматично и напоследък бележи много. Срещаме го в неподходящ мо­мент, но се надявам, че ще сложим край на устрема му", призна Йорданеску пред digisport.ro.

"Очаквам ЦСКА сега да бъде подкрепен от фенове на Стя­уа. Знам, че за дербито с Левски бяха дошли 30 привър­женици, надявам се отново да пътуват до България. Запа­лянковците на ЦСКА и Стяуа са близки и малко допълнител­на подкрепа никога не е из­лишна. Сигурен съм, че феновете отново ще ни дадат го­ляма мотивация от трибуни­те", добави Йорданеску.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки