Гонзо: Все някога загубата щеше да дойде, поздравявам Левски за победата

„Днес играхме по-добре, отколкото за Купата, нека не забравяме, че ЦСКА я спечели от „В” група”

Гонзо: Все някога загубата щеше да дойде, поздравявам Левски за победата

„Все някога щеше да дойде това поражение. Дойде рано. Доволен съм от играта, но не и от резултата.”

Това каза Георги Иванов, след като воденият от него отбор на Черно море отстъпи пред Левски с 0:1 в София и понесе дебютно поражение от 18 август насам, когато падна от ЦСКА със същия резултат след гол в добавеното време, отново в столицата.

„Днес играхме по-добре, отколкото за Купата”, посочи Гонзо по повод мача със „сините” преди седмица, когато „моряците” отстраниха бившия му клуб от турнира след продължения.

„Левски ни вкара от корнер и трябва да работим върху този компонент – статичните положения.”

„Смятахме, че ще можем да победим, не само да вземем точка, защото така искам да играе нашият отбор. След като стана 0:1 аз вярвах, че ще се върнем в мача. Бяхме по-агресивни през второто полувреме. Имахме положения, но когато играеш на „Герена” трябва да ги вкарваш. Поздравявам Левски за победата.”

„Има моменти, които трябва да се видят на запис. В крайна сметка контролирахме топката и Левски нямаше много възможности. Това трябва да дава самочувствие на нашите футболисти, че дойдоха на „Герена” и се надиграваха с Левски.”

„Не мога да не бъде недоволен от никой. Вратарят не може да бъде винен за гола”, посочи Гонзо, а после бе помолен да коментира жребия за Купата на България, изправил тима му срещу единствения тим от трета дивизия – Литекс:

„На хартия това ни улеснява, но да не забравяме, че ЦСКА спечели Купата от В група. Литекс отстрани Локомотив София и Славия. Най-голямата грешка ще е отсега да си помислим, че сме вече на полуфинал. Ще се опитам отборът да влезе пределно мотивиран, Купата ни е цел.”

„Сега ще има почивка, за 10 дни 4 мача изиграхме. Няма да играем контролна среща. Играчите трябва малко въздух да вземат. След това ще работим върху много компоненти.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки