Владо Стоянов: Заслужена, изстрадана и дългоочаквана победа (+ВИДЕО)

"Себераздване от първия до последния, това е пътят, за да почнем да печелим точки и да радваме феновете"

Владо Стоянов:  Заслужена, изстрадана и дългоочаквана победа (+ВИДЕО)

Вратарят на националния отбор Владислав Стоянов заяви след успеха над Беларус, че никога сухата мрежа не му е било самоцел и се радва най-вече на заслужената победа. "Сухата мрежа не е важна, победата е важна. Никога не ми е било самоцел сухата мрежа. За наша радост днес реализирахме, имахме и възможност и за повече голове. Заслужена и изстрадана, дългоочаквана победа."

"Разни псевдоспецалисти обясняват колко е зле защитата.Защитата не е само четиримата човека пред вратаря. В днешния двубой абсолютно всички участваха в защитата. Себераздване от първия до последния, това е пътят, за да почнем да печелим точки и да радваме феновете."

"Надявам се тези мачове да върнат публиката. Имам призив към журналистите да не настройват феновете срещу нас. Това са футболистите, малко или много да има подкрепа. Когато биеш е лесно да се подкрепя, но точно в такива моменти имаме нужда от тях", каза още стражът.



"Видя се промяната, надявам се да надграждаме още. За мен е най-важното е, че успяхме да се сборим, както се казва, изстрадана, но заслужена победа."

„Къде на шега, къде на сериозно го казах в съблекалнята – „момчета, дайте да си бием, да изкараме по-спокойни празници, да не ни плюят”, завърши с усмивка Стоянов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки