Лечков: Нека се радваме на трите точки и да оставим момчетата без напрежение (+ВИДЕО)

"Нямаме шансове за класиране, но дай Боже ме опровергаят"

Лечков: Нека се радваме на трите точки и да оставим момчетата без напрежение (+ВИДЕО)

"Важно е, че спечелихме три точки, от играта има какво още да се желае, съвсем конструктивно го казвам." Това заяви вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков след победата с 1:0 над Беларус.

"Аз бих казал, че се дава шанс на абсолютно всички хора, които играят редовно и се открояват. Ради Кирилов, Преслав Йорданов. Трябва да питате треньорите на кой се дава шанс, ние не се месим в работата им.  Добре е, че юношите до 19 години бият Дания и Португалия. Ще направим още един лагер с юношите", добави Лечков.

"Дайте да не се заблуждаваме дали имаме шанс за класиране и да се радваме на трите точки. Нека да оставим без напрежение момчетата. Играем в група с може би най-силния отбор в света - Франция. Нямаме шансове за класиране, дай Боже да ме опровергаят."

"Аз лично бих поздравил Спас Делев, това е желание. Влезе момчето, игра. Поздравявам и Владо Стоянов, извади добри положения на Беларус."

"Според мен хората ще ги върнат резултатите. Нека в градивен план да говорим, стъпка по стъпка. Имаме мач с Холандия, може би ще направим и 2-3 мача приятелски мача."

"Не виждам смисъл да коментираме класирания и къде ще завършим в тази група. Мисля, че трябва да сме сериозни. Гледаме евроквалификациите през 2018-а. Това е реалното за мен. И пак казвам, най-важни са клубовете и да имаме силно първенство". завърши Лечков

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки