Славчев: Това е нашата рецепта - мъжка игра и себераздаване, борба от първата до последната секунда (+ВИДЕО)

"Петър Хубчев има заслуга, но и футболистите проведохме разговори между нас си"

Славчев: Това е нашата рецепта - мъжка игра и себераздаване, борба от първата до последната секунда (+ВИДЕО)

Националът Симеон Славчев заяви след мача с Беларус, който момчетата на Петър Хубчев спечелиха с 1:0, че макар и изстрадана, победата е била заслужена. "Днес абсолютно всички се раздадохме, имаше една мъжка игра. Заслужихме си победата, макар и с един гол, бих казал изстрадана, но днес всички бяхме братя на терена. През тази седмица тренировките бяха тежки и всички се раздадохме, мисля че си пролича на терена."

"Петър Хубчев има заслуга, но и футболистите проведохме разговори между нас си. Оттук нататък мисля, че това е нашата рецепта - мъжка игра и себераздаване, борба  от първата до последната секунда."

Запитан за идващите тежки мачове в групата срещу Франция, Холандия и Швеция Славчев отговори така: "Нека дойдат, ако продължаваме с тази мъжка игра ни чакат само хубави моменти. Не смятахме точките, просто искахме да покажем тази игра, тази мъжка игра. Наясно сме, че не сме супер сила."



"Ще работим да направим нещо срещу грандовете. Както днес беше – от първата до последната секунда сме готови да изядем терена. Не само тези, които почнаха, но и резервите. Аз мога да гарантирам, че имаше плам в очите и желание да се раздадат."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки